0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Hartigan στις Νοεμβρίου 02, 2011, 05:56:59 pmΚαι νεα φαση αναπληρωτων Δευτεροβάθμιας http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/02-11-11-proslipseis-anapliroton-deyterobathmias-ekpaideysis.htmlαλλα για τον κλαδο μας τιποτα.Προσωπικα εχω παρει αποσπαση εδω και ενα μηνα, οπως και αλλοι 2 συναδελφοι στο νομο, και περιμενω αντικατασταση για να φυγω. Πιστευα οτι σ'αυτη τη φαση κατιθα γινοταν αλλα τελικα τιποτα.Πώς πήρες απόσπαση αφού αν φύγεις θα δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που ανήκεις οργανικά;Αν επιτρέπεται,από ποιο νομό φεύγεις και που αποσπάστηκες;
Και νεα φαση αναπληρωτων Δευτεροβάθμιας http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/02-11-11-proslipseis-anapliroton-deyterobathmias-ekpaideysis.htmlαλλα για τον κλαδο μας τιποτα.Προσωπικα εχω παρει αποσπαση εδω και ενα μηνα, οπως και αλλοι 2 συναδελφοι στο νομο, και περιμενω αντικατασταση για να φυγω. Πιστευα οτι σ'αυτη τη φαση κατιθα γινοταν αλλα τελικα τιποτα.
Απο Α Αθήνας λογικά θα κάνουμε καλή ενημέρωση για το τι παίζει. Πάντως μου κανε εντύπωση πως κάποιες περιοχές της Α δεν είχαν κανένα κενό. Το 6ο γραφείο πχ μας είπαν οτι δεν έχει κανένα κενό. Και άλλες περιοχές πχ. Κολωνάκι, Παγκράτι μας είπαν οτι έχουν καλυφθεί. Να μου πεις τι θα διαλέγανε; Πλατεία βάθης; :-PΚαι κάτι άλλο...ΑΜΩ θα πάρουν πολλούς σίγουρα γιατί κανείς απο όσους προσλήφθηκαν προχθες δεν μπορεί να πάει σε κλασσικό ολοήμερο. Όπως ακριβώς το γνωρίζαμε δηλαδή.Πάντως οτι μάθουμε να το μεταφέρουμε όλοι εδώ.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Νοεμβρίου 02, 2011, 08:36:53 pmΑπο Α Αθήνας λογικά θα κάνουμε καλή ενημέρωση για το τι παίζει. Πάντως μου κανε εντύπωση πως κάποιες περιοχές της Α δεν είχαν κανένα κενό. Το 6ο γραφείο πχ μας είπαν οτι δεν έχει κανένα κενό. Και άλλες περιοχές πχ. Κολωνάκι, Παγκράτι μας είπαν οτι έχουν καλυφθεί. Να μου πεις τι θα διαλέγανε; Πλατεία βάθης; :-PΚαι κάτι άλλο...ΑΜΩ θα πάρουν πολλούς σίγουρα γιατί κανείς απο όσους προσλήφθηκαν προχθες δεν μπορεί να πάει σε κλασσικό ολοήμερο. Όπως ακριβώς το γνωρίζαμε δηλαδή.Πάντως οτι μάθουμε να το μεταφέρουμε όλοι εδώ.Χριστίνα στην Ηλιούπολη υπήρχαν κενά;
Ναι έχει στην Ηλιούπολη και μάλλον αρκετά. Εγώ δεν δήλωσα τις περιοχές αυτές πάντως.