0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά να σας ρωτήσω.. μέχρι τώρα όσες φορές με είχαν καλέσει, διάλεγα σχολείο με βάση τη σειρά προταιραιότητας.Αυτό είναι "κανόνας"; Το πρωί που ήταν να γίνει η τοποθέτηση, είμασταν οι 2 από τις 3 , εγώ είμαι η δεύτερη σε σειρά και έλειπε η πρώτη σε σειρά.Όταν ο διευθυντής έβγαλε τα χαρτιά στο όνομά μου ήταν σημειωμένο ένα σχολείο (πρωινό). Με την άλλη κοπέλα δεν μίλησε καθόλου για τα σχολεία και τις τοποθετήσεις τι θα ήθελε τι όχι και μου αλλάζει το σχολείο που ήταν σημειωμένο για την τοποθέτησή μου και με βάζει σε απογευματινό με την αιτιολογία οτι οι κοπέλες ήταν ξανά στα συγκεκριμένα σχολεία, και πως όταν θα του στείλουν τους υπόλοιπους θα με πάρει και θα με βάλει στο πρωινό. Εμένα το απογευματινό δε με βολεύει καθόλου και επίσης έμαθα μετά οτι η μια κοπέλα ήταν στη Σιβιτανίδειο 5 χρόνια πριν και η αλλη 2.. Κανονικά δεν πρέπει να ισχύει η σειρά προτεραιότητας; Τι μπορώ να κάνω;
Παράθεση από: jetry στις Νοεμβρίου 08, 2011, 08:33:47 pmπαιδιά να σας ρωτήσω.. μέχρι τώρα όσες φορές με είχαν καλέσει, διάλεγα σχολείο με βάση τη σειρά προταιραιότητας.Αυτό είναι "κανόνας"; Το πρωί που ήταν να γίνει η τοποθέτηση, είμασταν οι 2 από τις 3 , εγώ είμαι η δεύτερη σε σειρά και έλειπε η πρώτη σε σειρά.Όταν ο διευθυντής έβγαλε τα χαρτιά στο όνομά μου ήταν σημειωμένο ένα σχολείο (πρωινό). Με την άλλη κοπέλα δεν μίλησε καθόλου για τα σχολεία και τις τοποθετήσεις τι θα ήθελε τι όχι και μου αλλάζει το σχολείο που ήταν σημειωμένο για την τοποθέτησή μου και με βάζει σε απογευματινό με την αιτιολογία οτι οι κοπέλες ήταν ξανά στα συγκεκριμένα σχολεία, και πως όταν θα του στείλουν τους υπόλοιπους θα με πάρει και θα με βάλει στο πρωινό. Εμένα το απογευματινό δε με βολεύει καθόλου και επίσης έμαθα μετά οτι η μια κοπέλα ήταν στη Σιβιτανίδειο 5 χρόνια πριν και η αλλη 2.. Κανονικά δεν πρέπει να ισχύει η σειρά προτεραιότητας; Τι μπορώ να κάνω;Στις τοποθετήσεις αναπληρωτών,η θέση στον πίνακα μετράει τελευταία αν υπάρχουν κοινωνικά κριτήρια(οικογένεια,εντοπιότητα κτλ)!Πέρυσι στην περιοχή που προσληφθήκαμε πολλοί,τοποθετήθηκα πρώτος λόγω γάμου και εντοπιότητας.
Παράθεση από: MortalMan στις Νοεμβρίου 08, 2011, 09:29:47 pmΠαράθεση από: jetry στις Νοεμβρίου 08, 2011, 08:33:47 pmπαιδιά να σας ρωτήσω.. μέχρι τώρα όσες φορές με είχαν καλέσει, διάλεγα σχολείο με βάση τη σειρά προταιραιότητας.Αυτό είναι "κανόνας"; Το πρωί που ήταν να γίνει η τοποθέτηση, είμασταν οι 2 από τις 3 , εγώ είμαι η δεύτερη σε σειρά και έλειπε η πρώτη σε σειρά.Όταν ο διευθυντής έβγαλε τα χαρτιά στο όνομά μου ήταν σημειωμένο ένα σχολείο (πρωινό). Με την άλλη κοπέλα δεν μίλησε καθόλου για τα σχολεία και τις τοποθετήσεις τι θα ήθελε τι όχι και μου αλλάζει το σχολείο που ήταν σημειωμένο για την τοποθέτησή μου και με βάζει σε απογευματινό με την αιτιολογία οτι οι κοπέλες ήταν ξανά στα συγκεκριμένα σχολεία, και πως όταν θα του στείλουν τους υπόλοιπους θα με πάρει και θα με βάλει στο πρωινό. Εμένα το απογευματινό δε με βολεύει καθόλου και επίσης έμαθα μετά οτι η μια κοπέλα ήταν στη Σιβιτανίδειο 5 χρόνια πριν και η αλλη 2.. Κανονικά δεν πρέπει να ισχύει η σειρά προτεραιότητας; Τι μπορώ να κάνω;Στις τοποθετήσεις αναπληρωτών,η θέση στον πίνακα μετράει τελευταία αν υπάρχουν κοινωνικά κριτήρια(οικογένεια,εντοπιότητα κτλ)!Πέρυσι στην περιοχή που προσληφθήκαμε πολλοί,τοποθετήθηκα πρώτος λόγω γάμου και εντοπιότητας.Σε ευχαριστώ.
Δημήτρης ΜπράτηςΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕΙΩΜ. ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ.Μακάρι να γίνει κάτι πριν παραιτηθούν...
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι, οι προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο δεν ακολουθούν το 60-40 ΑΕΙ-ΤΕΙ;;;
Εγώ θεωρώ παράλογο κάποιος που είναι από Αθήνα να μην έχει δηλώσει Σιβιτανίδειο στις πρώτες του επιλογές της αίτησης!Εύκολη πρόσβαση από όλη την πόλη,δίπλα στον Ηλεκτρικό!Θα περίμενα να προσληφθούν εκεί άτομα από τις πρώτες θέσεις του Πίνακα!Το 300+ του πίνακα μου φαίνεται παράλογο εκτός και αν όλοι οι προηγούμενοι προσληφθηκάν στην πρωτοβάθμια!
τη σιβιτινανιδειο την ειχε σαν επιλογη οταν καναμε την αιτηση? εγώ δε θυμαμαι να την έβαλα, και δε ξερω γιατί....