0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς, επειδή κινδυνολογείς θα διαψευσθείς..
Παράθεση από: Άστρο στις Νοεμβρίου 11, 2011, 05:42:51 pmΠροφανώς, επειδή κινδυνολογείς θα διαψευσθείς..δεν είναι κινδυνολογία ότι σε κάποιους νομους κάλυψαν τα κενά με τις σημερινές κλήσεις.επίσης, σε περιοχές με μικρό αριθμό κλήσεων, καταλαβαίνεις ότι τα κενά είναι αντίστοιχα. για παράδειγμα κάποιος συνάδελφος παραπάνω αναρωτιέται για τη θεσσαλονίκη, ενώ έχει ειπωθεί πολλάκις ότι γενικά η κεντρική μακεδονία δεν έχει φέτος θέσεις για πολλούς αναπληρωτές.μην κατηγορείς τον συνάδελφο για κινδυνολογία, ρεαλιστής και ενημερωμένος είναι. καλο είναι που ελπίζεις αλλα ας μη γίνεται αστήρικτα, ειδικά όταν κάποιοι γνωρίζουν και αναφέρουν κάτι.να ελπίζεις από την άλλη σε αρνήσεις αμω, άρα και επιπλέον κλήσεις, γιατί υπήρχαν αρκετά "κουτάκια" και σήμερα. κι αυτό φυσικά αν είσαι λίγο πιο κάτω από τους σημερινούς κληθέντες.
οι σημερινές προσλήψεις είναι ΕΣΠΑ ή Γ.Λογιστήριο ;
πάντως εμένα μου ήρθε και ε-μαιλ οτι με πήραν αμω απο την Υπηρεσία Ενημέρωσης Προσληφθέντων...... εξελισσόμαστε....
Δεν είναι κανείς απόλυτα σίγουρος για τα κενά γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζει (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου). Ο συνάδελφος αναφέρει για ΕΑΕΠ, αν κατάλαβα καλά................. Απλά αναφέρω και πάλι οτι οι πληροφορίες μου είναι απο νομούς που έχουν κενά κυρίως σε κλασσικά ολοήμερα και δεν κλήθηκε σήμερα κανείς. Απο την άλλη νομίζω οτι μετά απο την σημαντική σου παρέβμαση..θα υιοθετήσω το σκεπτικό-τις γνώσεις-τις απόψεις σου!!
Ξέρει κανείς αν τα δικαιολογητικά των ΑΜΩ είναι τα ίδια με αυτά των ΑΚΩ;