0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giak στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:48:56 amΠαράθεση από: darknemus01 στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:20:09 amΚάθε χρονιά δλδ αν είμαστε αναπληρωτές θα πρέπει να τρέχουμε για χαρτιά στρατολογίας;(το Πιστοποιητικό υγειονομικής πες οτι εχει μια λογική...)Εγώ λέω πάλι καλά. Πέρσι ήθελαν και την προϋπηρεσία!!!! Λες και δε τη βγάζουν αυτοί.Αν δεν ζητήσουν την προϋπηρεσία φέτος να ανησυχήσεις Καλά ήταν πέρσι που τη ζητούσαν, δεν έχεις ακούσει τίποτα?
Παράθεση από: darknemus01 στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:20:09 amΚάθε χρονιά δλδ αν είμαστε αναπληρωτές θα πρέπει να τρέχουμε για χαρτιά στρατολογίας;(το Πιστοποιητικό υγειονομικής πες οτι εχει μια λογική...)Εγώ λέω πάλι καλά. Πέρσι ήθελαν και την προϋπηρεσία!!!! Λες και δε τη βγάζουν αυτοί.
Κάθε χρονιά δλδ αν είμαστε αναπληρωτές θα πρέπει να τρέχουμε για χαρτιά στρατολογίας;(το Πιστοποιητικό υγειονομικής πες οτι εχει μια λογική...)
το πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής ισχύει για 2 χρόνια,άρα όποιος είχε βγάλει πέρσυ ισχύει.
O πίνακας του συναδέλφου έχει και σβησμένα άτομα που δεν έχουν προσληφθεί.
Παράθεση από: lzdg στις Νοεμβρίου 12, 2011, 04:02:53 pmΠαράθεση από: giak στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:48:56 amΠαράθεση από: darknemus01 στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:20:09 amΚάθε χρονιά δλδ αν είμαστε αναπληρωτές θα πρέπει να τρέχουμε για χαρτιά στρατολογίας;(το Πιστοποιητικό υγειονομικής πες οτι εχει μια λογική...)Εγώ λέω πάλι καλά. Πέρσι ήθελαν και την προϋπηρεσία!!!! Λες και δε τη βγάζουν αυτοί.Αν δεν ζητήσουν την προϋπηρεσία φέτος να ανησυχήσεις Καλά ήταν πέρσι που τη ζητούσαν, δεν έχεις ακούσει τίποτα?Τι εννοείς;
Παράθεση από: trust no one στις Νοεμβρίου 12, 2011, 08:45:52 pmO πίνακας του συναδέλφου έχει και σβησμένα άτομα που δεν έχουν προσληφθεί.Ευχαριστούμε κ εσένα λοιπόν! Τόσο λάθος όμως έκανε ο προηγούμενος συνάδελφος ?
Είμαι εξι χρόνια ωρομισθιος ή αναπληρωτης ή Αμω , και φέτος αυτο που συμβαινει είναι απιστευτο.Πως εξηγείται να μην υπ'αρχουν κενα στη Θεσσαλονίκη . Μονο 5 απο 320 και πλεον στην υπολοιπη Ελλάδα.Οποιος γνωρίζει κατι ας βοηθησει.Ευχαριστώ
Γνωρίζετε αν οι ΑΜΩ επιλέγουν οι ίδιοι σχολεία κατά την ανάληψη της υπηρεσίας τους (όπως γινόταν με τους ωρομίσθιους) ή οι διεθύνσεις τους έχουν τοποθετήσει ήδη σε συγκεκριμένα σχολεία?