0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μην το χαλάσουμε εδώ, αφού έχουμε καταφέρει αισίως να φτάσουμε στις 200 σελίδες συζητώντας.
Επίσης αναρωτιέμαι, αφού το επίδομα ανεργίας το χάνω που το χάνω, μήπως με συμφέρει τουλάχιστον να διεκδικήσω να αλλάξει το πρόγραμμα για να μην πηγαίνω κάθε μέρα, μπας και γλιτώσω λίγα από τις βενζίνες; Τι λέτε; Για το βιβλιάριο υγείας δε με νοιάζει, με ασφαλίζει και ο άντρας μου να γλιτώσω και από το ΙΚΑ, δεν θυμάμαι όμως τι άλλο μπορεί να χάσω έτσι.
Στη Δ' Αθήνας μας έδωσαν max 14 ώρες (κατά δήλωση τους, δε μπορώ να το ελέγξω). Το απαράδεκτο είναι ότι στο σχολείο που με έστειλαν (πρωινό όπου η μόνιμη συνάδερφος πήρε άδεια κύησης), έχει κενό 18 ώρες και αντί να πάρουν έναν ΑΚΩ δίνουν 14 ώρες σε εμένα και 4 σε έναν άλλο συνάδερφο (ο οποίος ασφαλώς τρέχει και αλλού). Απαράδεκτοι!!!Απορίες off topic: ως ΑΜΩ είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πλήρη εφημερία, από την προσευχή ως το σχόλασμα δηλαδή; Εγώ πάντως τους ξεκαθάρισα ότι δε δέχομαι σε καμία περίπτωση να κάτσω όλη μέρα (πρέπει οπωσδήποτε να φεύγω στις 14:00 just για οικογενειακούς λόγους), η διευθύντρια όμως μου το άφησε ανοικτό.....Επίσης αναρωτιέμαι, αφού το επίδομα ανεργίας το χάνω που το χάνω, μήπως με συμφέρει τουλάχιστον να διεκδικήσω να αλλάξει το πρόγραμμα για να μην πηγαίνω κάθε μέρα, μπας και γλιτώσω λίγα από τις βενζίνες; Τι λέτε; Για το βιβλιάριο υγείας δε με νοιάζει, με ασφαλίζει και ο άντρας μου να γλιτώσω και από το ΙΚΑ, δεν θυμάμαι όμως τι άλλο μπορεί να χάσω έτσι.Χριστίνα, αν νομίζεις πες μου να μεταφέρω τις απορίες αυτές αλλού.Παράθεση από: Χριστίνα στις Νοεμβρίου 18, 2011, 08:59:13 amΑς μην το χαλάσουμε εδώ, αφού έχουμε καταφέρει αισίως να φτάσουμε στις 200 σελίδες συζητώντας.Χα, χα, απίστευτο, υπάρχει ελπίδα ενότητας στον κλάδο λες;
Παράθεση από: elia στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:26:02 pmΕπίσης αναρωτιέμαι, αφού το επίδομα ανεργίας το χάνω που το χάνω, μήπως με συμφέρει τουλάχιστον να διεκδικήσω να αλλάξει το πρόγραμμα για να μην πηγαίνω κάθε μέρα, μπας και γλιτώσω λίγα από τις βενζίνες; Τι λέτε; Για το βιβλιάριο υγείας δε με νοιάζει, με ασφαλίζει και ο άντρας μου να γλιτώσω και από το ΙΚΑ, δεν θυμάμαι όμως τι άλλο μπορεί να χάσω έτσι.Αν έκανες πρόσληψη τη Δευτέρα ή την Τρίτη προλαβαίνεις οριακά να μπεις στο ταμείο αρκεί να απλώσεις τις ώρες σου σε όλες τις μέρες. Από τις 14 ή 15 του Νοέμβρη μέχρι τις 15 Απρίλη (οι δύο τελευταίοι μήνες δεν μετράνε) μπορείς να έχεις ακριβώς 5μήνες χ 25 ένσημα το μήνα = 125 ένσημα ακόμα και αν δεν έχεις ένσημα από πέρυσι ή απλώς αυτά δεν μετράνε όπως λένε κάποιοι συνάδελφοι.
Να σε ρωτήσω σε είχαν πάρει για ΕΑΕΠ? η για τα κλασικά ολοήμερα; Πάντως εφόσων υπάρχει παραπάνω ώρες κενές να διαμαρτηρηθείς και να πάρεις τηλ και στο υπουργείο γιατί ουσιαστικά έπρεπε να σε πάρουν ακω σε αυτό το σχολείο εφόσων μπορεις να τι καλύψεις μόνη σου όλες τις ώρες.
Μέσω ΕΣΠΑ για ΕΑΕΠ .... δε μου φαίνεται όμως ότι αυτές οι έξτρα ώρες θα αντιστοιχούσαν σε μεα, πριν καλέσουν όλη τη
Δυστυχώς απ' ότι διάβασα για ΑΜΩ δεν παίρνουμε 25 ένσημα το μήνα, αλλά 1 ένσημο για κάθε καθημερινή ... οπότε μέχρι τις 21 Απρίλη βγαίνουν 115 .
ΠαράθεσηΜέσω ΕΣΠΑ για ΕΑΕΠ .... δε μου φαίνεται όμως ότι αυτές οι έξτρα ώρες θα αντιστοιχούσαν σε μεα, πριν καλέσουν όλη τη
http://dipe-a-athin.att.sch.gr/0609_Olohmero_Dhmotiko_2011.pdf Εδω μέσα λέει για τις εφημερίες για τα ΕΑΕΠ, αναφέρει για τις ειδικότητες λοιπόν ότι κάνεις εφημερία ανάμεσα στις ώρες που έχεις μάθημα (εννοώ τα διαλείμματα)