0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pixel στις Νοεμβρίου 21, 2011, 08:28:48 pmΠαράθεση από: lkt στις Νοεμβρίου 21, 2011, 05:11:03 pmΤα Χανιά έχουν ακόμα κενά στα κλασικά ολοήμερα και μάλιστα και σε σχολεία εντός της πόλης. Το περίεργο είναι ότι τα κενά αυτά δεν μας δόθηκαν στις πρόσφατες τοποθετήσεις για να τα δηλώσουμε...'Οντως περίεργο αυτό που αναφέρεις. Δε ρωτήσατε για πιο λόγο δε μπορείτε να δηλώσετε τα συγκεκριμένα σχολεία? Με όσα συμβαίνουν έχω γίνει πολύ καχύποπτη πλέον. Μακάρι να πάρουν και άλλους ΑΜΩ από τον κλάδο μας και να καλύψουν τα κενά που (ίσως?) υπάρχουν.Προφανώς η κάθε διεύθυνση κάνει ό,τι γουστάρει. Κενά υπάρχουν και στη δική μας και σε άλλες ειδικότητες.
Παράθεση από: lkt στις Νοεμβρίου 21, 2011, 05:11:03 pmΤα Χανιά έχουν ακόμα κενά στα κλασικά ολοήμερα και μάλιστα και σε σχολεία εντός της πόλης. Το περίεργο είναι ότι τα κενά αυτά δεν μας δόθηκαν στις πρόσφατες τοποθετήσεις για να τα δηλώσουμε...'Οντως περίεργο αυτό που αναφέρεις. Δε ρωτήσατε για πιο λόγο δε μπορείτε να δηλώσετε τα συγκεκριμένα σχολεία? Με όσα συμβαίνουν έχω γίνει πολύ καχύποπτη πλέον. Μακάρι να πάρουν και άλλους ΑΜΩ από τον κλάδο μας και να καλύψουν τα κενά που (ίσως?) υπάρχουν.
Τα Χανιά έχουν ακόμα κενά στα κλασικά ολοήμερα και μάλιστα και σε σχολεία εντός της πόλης. Το περίεργο είναι ότι τα κενά αυτά δεν μας δόθηκαν στις πρόσφατες τοποθετήσεις για να τα δηλώσουμε...
Και όμως ναι:Πήραν ΑΚΩ στη δευτεροβάθμια ενώ έχουν πάρει τόσους ΑΜΩ στην πρωτοβάθμια...Όλε στην αξιοκρατία!!!
Παράθεση από: si@ στις Νοεμβρίου 30, 2011, 07:23:30 pmΚαι όμως ναι:Πήραν ΑΚΩ στη δευτεροβάθμια ενώ έχουν πάρει τόσους ΑΜΩ στην πρωτοβάθμια...Όλε στην αξιοκρατία!!!ας προσεχάτε!
Παράθεση από: si@ στις Νοεμβρίου 30, 2011, 07:23:30 pmΚαι όμως ναι:Πήραν ΑΚΩ στη δευτεροβάθμια ενώ έχουν πάρει τόσους ΑΜΩ στην πρωτοβάθμια...Όλε στην αξιοκρατία!!!Σε λίγο θα μας πείτε ότι βάλαμε και βύσμα ή ότι συνωμότησε το σύμπαν για να πάρουν πρώτα ΑΜΩ και μετά ΑΚΩ β/θμια ! Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι. Άκου εκεί "Όλε στην αξιοκρατία" ! Προσωπικά προτιμούσα ΑΜΩ στον τόπο μου αλλά δυστυχώς δεν πήραν ούτε μισό ! Οπότε βουρ να γνωρίσουμε και τις ομορφιές της Πελοποννήσου !
Παράθεση από: thymiaras στις Δεκεμβρίου 01, 2011, 03:12:21 pmΠαράθεση από: si@ στις Νοεμβρίου 30, 2011, 07:23:30 pmΚαι όμως ναι:Πήραν ΑΚΩ στη δευτεροβάθμια ενώ έχουν πάρει τόσους ΑΜΩ στην πρωτοβάθμια...Όλε στην αξιοκρατία!!!Σε λίγο θα μας πείτε ότι βάλαμε και βύσμα ή ότι συνωμότησε το σύμπαν για να πάρουν πρώτα ΑΜΩ και μετά ΑΚΩ β/θμια ! Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι. Άκου εκεί "Όλε στην αξιοκρατία" ! Προσωπικά προτιμούσα ΑΜΩ στον τόπο μου αλλά δυστυχώς δεν πήραν ούτε μισό ! Οπότε βουρ να γνωρίσουμε και τις ομορφιές της Πελοποννήσου !Άντε με το καλό!! :-)