0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ19-20 ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Πληροφορικούς πήρε πέρισυ πολλούς οπότε για φέτος δεν χρειάζεται να πάρει άλλους. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι μας σνομπάρουν στις 2 τελευταίες φάσεις (για πρωτοβάθμια μιλάω). Ας μας εξηγήσουν το σκεπτικό τους τουλάχιστον να ξέρουμε αν πρόκειται να δουλεύουμε χρονιά παρά χρονιά. Συγχαρητήρια και καλή αρχή σε όσους προσλήφθηκαν!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PIXEL. ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ....ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.
Παράθεση από: pixel στις Ιανουαρίου 20, 2012, 03:02:01 pmΠληροφορικούς πήρε πέρισυ πολλούς οπότε για φέτος δεν χρειάζεται να πάρει άλλους. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι μας σνομπάρουν στις 2 τελευταίες φάσεις (για πρωτοβάθμια μιλάω). Ας μας εξηγήσουν το σκεπτικό τους τουλάχιστον να ξέρουμε αν πρόκειται να δουλεύουμε χρονιά παρά χρονιά. Συγχαρητήρια και καλή αρχή σε όσους προσλήφθηκαν!!Συγνώμη αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι το ΕΣΠΑ τελειώνει φέτος (2012)? Τι χρονιά παρά χρονιά λες.
Τωρα που συστάθηκε κλαδος πληροφορικης τι εγινε δεν πολυ καταλαβα .Τα ατομα που ήταν να παρουν στη Α/θμια θα τα πάρουν η οχι?γνωριζει κανεις?
Γιατι να μην παρουν ατομα στην Α/θμια, αφου υπαρχουν κενα?Για τα ολοημερα , υπαρχουν πολλα σχολεια που δεν εχουν ατομα πληροφορικης.Πριν 2 εβδομαδες ειχα παρει τηλ. στο υπουργειο και μου ειπαν οτι θα καλεσουν για Α/θμια, αλλα λιγα ατομα, στην επομενη εβδομαδα αλλα μεχρι σημερα τιποτα........
Γειά σας παιδιά, πηρα σήμερα τηλ. στο υπουργείο και ρωτησα για το κλάδο πληροφορικης αν θα γινουν άλλες προσλήψεις.Μου είπαν ότι τώρα βλέπουν τα κενα που υπάρχουν και.......μεχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής ή της άλλης να γίνουν και οι προσλήψεις...... Αλλα τα κενά δεν ειναι πολλα....τώρα ποσα είναι δε ξέρω.Αντε να δουμε τι θα δουμε.....