0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: si@ στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 05:05:47 pm595 δεν είναι, 540-550 είναι καθαρά ο 15 ωρών...530 νομίζω τελικά
595 δεν είναι, 540-550 είναι καθαρά ο 15 ωρών...
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τις αμεσες απαντήσεις σας!! Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε...με κάλεσαν ΑΜΩ μεσω ΕΣΠΑ για 10 ώρες!! κ εμαθα ότι είναι το maximum των ωρών για τους ΑΜΩ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ..αληθευει ρε παιδιά??εγω πως δουλευα περισυ 14 ωρες, παλι μεσω ΕΣΠΑ? μηπως μου λενε χαζομαρες στην διευθυνση? αν γνωρίζει κάποιος, θα με υποχρέωνε....
Πάντως προχτές κάλεσαν ένα γνωστό μου ωρομίσθιο για 4 ώρες στην ανατολική Αττική!!!
Παράθεση από: Tere στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 08:50:37 pmΚαλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τις αμεσες απαντήσεις σας!! Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε...με κάλεσαν ΑΜΩ μεσω ΕΣΠΑ για 10 ώρες!! κ εμαθα ότι είναι το maximum των ωρών για τους ΑΜΩ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ..αληθευει ρε παιδιά??εγω πως δουλευα περισυ 14 ωρες, παλι μεσω ΕΣΠΑ? μηπως μου λενε χαζομαρες στην διευθυνση? αν γνωρίζει κάποιος, θα με υποχρέωνε....Όχι δεν ισχύει, 15 ώρες είναι το maximum.
Ξέρει κανείς θα πάρουν άλλους αναπληρωτές μειωμένου ή πλήρους ΠΕ19?Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα...ντροπή τους...
1600 kati nomizw!!!Να ρωτησω και κατι αλλο η περσυνη μου προυπηρεσια σαν αναπληρωτρια σε ΠΕ και ΣΔΕ θα μετρησει του χρονου?