0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ποια σειρά είστε (στο περίπου φυσικά) εσείς που περιμένετε να κληθείτε;
Παράθεση από: Χριστίνα στις Φεβρουαρίου 21, 2012, 03:36:16 pmΣε ποια σειρά είστε (στο περίπου φυσικά) εσείς που περιμένετε να κληθείτε;
όχι από ότι είδα!!
Γεια σας!! Είμαι καινούρια στο forum και μελλοντική (ίσως είναι καλύτερα να πω "πολύ μελλοντική") συνάδελφος..Είναι η πρώτη μου χρονιά στους πίνακες αναπληρωτών και μόλις κατέθεσε και το μεταπτυχιακό μου, που μου δίνει παιδαγωγική επάρκεια...Θα ήθελα να ρωτήσω αν αναμένονται και άλλες προσλήψεις για φέτος (τόσο αναπληρωτών μειωμένου όσο και πλήρους ωραρίου)..γνωρίζει κανείς;;; θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: kathigitrioula_nina στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:07:37 pmΓεια σας!! Είμαι καινούρια στο forum και μελλοντική (ίσως είναι καλύτερα να πω "πολύ μελλοντική") συνάδελφος..Είναι η πρώτη μου χρονιά στους πίνακες αναπληρωτών και μόλις κατέθεσε και το μεταπτυχιακό μου, που μου δίνει παιδαγωγική επάρκεια...Θα ήθελα να ρωτήσω αν αναμένονται και άλλες προσλήψεις για φέτος (τόσο αναπληρωτών μειωμένου όσο και πλήρους ωραρίου)..γνωρίζει κανείς;;; θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!δέχτηκε η β'βάθμια το μεταπτυχιακό σου εκτός της περιόδου αιτήσεων για αναπληρωτές; από ότι ξέρω, δικαίωμα κατάθεσης εγγράφων για την παιδαγωγική επάρκεια στα μέσα της χρονιάς, έχουν μόνο οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ. εμένα τουλάχιστον, μου είπαν ότι μπορώ να καταθέσω το μεταπτυχιακό μόνο το καλοκαίρι με τις αιτήσεις, σύμφωνα με την εγκύκλειο.
Λοιπόν το μεταπτυχιακό μου- η επάρκεια δηλαδή- έγινε δεκτό τόσο από τη δευτεροβάθμια όσο και από το Υπουργείο την ίδια μέρα που το κατέθεσα...όσον αφορά τώρα τους πίνακες μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο μου είπαν ότι η ανανέωση του πίνακα θα γίνει αν όχι άμεσα τουλάχιστον όταν ή αν χρειαστεί να καλέσουν άτομα..Σε αυτή τη περίπτωση η επάρκειά μου θα ληφθεί σίγουρα υπόψιν...και απ`ότι μ`ενημέρωσαν θα προηγούμαι από αυτούς που έχουν μόρια προϋπηρεσίας αλλά δεν έχουν επάρκεια...Αυτά όσον αφορά την κατάθεση της επάρκειας και τους πίνακες...
Παράθεση από: kathigitrioula_nina στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 04:40:03 pmΛοιπόν το μεταπτυχιακό μου- η επάρκεια δηλαδή- έγινε δεκτό τόσο από τη δευτεροβάθμια όσο και από το Υπουργείο την ίδια μέρα που το κατέθεσα...όσον αφορά τώρα τους πίνακες μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο μου είπαν ότι η ανανέωση του πίνακα θα γίνει αν όχι άμεσα τουλάχιστον όταν ή αν χρειαστεί να καλέσουν άτομα..Σε αυτή τη περίπτωση η επάρκειά μου θα ληφθεί σίγουρα υπόψιν...και απ`ότι μ`ενημέρωσαν θα προηγούμαι από αυτούς που έχουν μόρια προϋπηρεσίας αλλά δεν έχουν επάρκεια...Αυτά όσον αφορά την κατάθεση της επάρκειας και τους πίνακες...Για την ενημέρωση των πινάκων ίσως έχεις δίκιο. Είναι πιθανόν να το δέχονται ακόμα και τώρα.Αλλά σχετικά με το ποιους περνάς σίγουρα δεν σε πληροφόρησαν σωστά... Αν έχεις παιδαγωγική επάρκεια, αλλά δεν έχεις προϋπηρεσία πριν τον Ιούνιο του 2010 ή μόρια από κάποια επιτυχία στον ΑΣΕΠ κατατάσσεσαι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών χωρίς προϋπηρεσία. Όταν προσλαμβάνουν αναπληρωτές πρώτα εξαντλείται ο πίνακας με προϋπηρεσία και μετά πηγαίνουν στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία. Μπορείς να το διασταυρώσεις αυτό αν δεις τους πίνακες στο e-aitisi.sch.gr. Θα δεις ότι στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία υπάρχουν κάπου 250 άτομα χωρίς προϋπηρεσία, με παιδαγωγική επάρκεια. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα έχουν από πέρσι προϋπηρεσία που δεν έχει προσμετρηθεί επειδή έχουν κλειδώσει οι πίνακες.
Παράθεση από: anneta στις Φεβρουαρίου 21, 2012, 05:42:13 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Φεβρουαρίου 21, 2012, 03:36:16 pmΣε ποια σειρά είστε (στο περίπου φυσικά) εσείς που περιμένετε να κληθείτε;