0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kathigitrioula_nina στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 04:40:03 pmΛοιπόν το μεταπτυχιακό μου- η επάρκεια δηλαδή- έγινε δεκτό τόσο από τη δευτεροβάθμια όσο και από το Υπουργείο την ίδια μέρα που το κατέθεσα...όσον αφορά τώρα τους πίνακες μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο μου είπαν ότι η ανανέωση του πίνακα θα γίνει αν όχι άμεσα τουλάχιστον όταν ή αν χρειαστεί να καλέσουν άτομα..Σε αυτή τη περίπτωση η επάρκειά μου θα ληφθεί σίγουρα υπόψιν...και απ`ότι μ`ενημέρωσαν θα προηγούμαι από αυτούς που έχουν μόρια προϋπηρεσίας αλλά δεν έχουν επάρκεια...Αυτά όσον αφορά την κατάθεση της επάρκειας και τους πίνακες...Για την ενημέρωση των πινάκων ίσως έχεις δίκιο. Είναι πιθανόν να το δέχονται ακόμα και τώρα.Αλλά σχετικά με το ποιους περνάς σίγουρα δεν σε πληροφόρησαν σωστά... Αν έχεις παιδαγωγική επάρκεια, αλλά δεν έχεις προϋπηρεσία πριν τον Ιούνιο του 2010 ή μόρια από κάποια επιτυχία στον ΑΣΕΠ κατατάσσεσαι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών χωρίς προϋπηρεσία. Όταν προσλαμβάνουν αναπληρωτές πρώτα εξαντλείται ο πίνακας με προϋπηρεσία και μετά πηγαίνουν στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία. Μπορείς να το διασταυρώσεις αυτό αν δεις τους πίνακες στο e-aitisi.sch.gr. Θα δεις ότι στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία υπάρχουν κάπου 250 άτομα χωρίς προϋπηρεσία, με παιδαγωγική επάρκεια. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα έχουν από πέρσι προϋπηρεσία που δεν έχει προσμετρηθεί επειδή έχουν κλειδώσει οι πίνακες.
Λοιπόν το μεταπτυχιακό μου- η επάρκεια δηλαδή- έγινε δεκτό τόσο από τη δευτεροβάθμια όσο και από το Υπουργείο την ίδια μέρα που το κατέθεσα...όσον αφορά τώρα τους πίνακες μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο μου είπαν ότι η ανανέωση του πίνακα θα γίνει αν όχι άμεσα τουλάχιστον όταν ή αν χρειαστεί να καλέσουν άτομα..Σε αυτή τη περίπτωση η επάρκειά μου θα ληφθεί σίγουρα υπόψιν...και απ`ότι μ`ενημέρωσαν θα προηγούμαι από αυτούς που έχουν μόρια προϋπηρεσίας αλλά δεν έχουν επάρκεια...Αυτά όσον αφορά την κατάθεση της επάρκειας και τους πίνακες...
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 06:39:06 pmΠαράθεση από: kathigitrioula_nina στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 04:40:03 pmΛοιπόν το μεταπτυχιακό μου- η επάρκεια δηλαδή- έγινε δεκτό τόσο από τη δευτεροβάθμια όσο και από το Υπουργείο την ίδια μέρα που το κατέθεσα...όσον αφορά τώρα τους πίνακες μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο μου είπαν ότι η ανανέωση του πίνακα θα γίνει αν όχι άμεσα τουλάχιστον όταν ή αν χρειαστεί να καλέσουν άτομα..Σε αυτή τη περίπτωση η επάρκειά μου θα ληφθεί σίγουρα υπόψιν...και απ`ότι μ`ενημέρωσαν θα προηγούμαι από αυτούς που έχουν μόρια προϋπηρεσίας αλλά δεν έχουν επάρκεια...Αυτά όσον αφορά την κατάθεση της επάρκειας και τους πίνακες...Για την ενημέρωση των πινάκων ίσως έχεις δίκιο. Είναι πιθανόν να το δέχονται ακόμα και τώρα.Αλλά σχετικά με το ποιους περνάς σίγουρα δεν σε πληροφόρησαν σωστά... για να μη τρελαθούμε εντελώς και επειδή δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, στην περίπτωσή μου αρνήθηκαν το νοέμβριο στη β'βάθμια να παραλάβουν το μεταπτυχιακό μου από παιδαγωγική σχολή με βάση μια επισήμανση στην εγκύκλειο αναπληρωτών εδώ (επισήμανση 4)-> http://uploadpic.org/v.php?img=RU3SuOTwxx . μου είπαν ότι μπορώ να το καταθέσω κανονικά στις επόμενες αιτήσεις. αν σε κάποιον το έχουν δεχτεί, να μου πει συγκεκριμένα γραφείο β'βάθμιας να πάρω τρένο/λεωφορείο/αεροπλάνο να πάω. με τόση προϋπηρεσία που έχω, κανονικά θα με έπαιρναν στη φουρνιά που προηγήθηκε.Ναι!!! Τόσο το δικό μου όσο και άλλων συναδέλφων το δέχθηκαν!!!! Γραφείο Δευτεροβάθμιας Χαλκιδικής (Πολύγυρο) έγινε η κατάθεση, βέβαια ακόμα δεν έχω δει κάποια ανανέωση στον πίνακα για να σου πω στα σίγουρα ότι το μέτρησαν, ωστόσο και σε κάποιο γραφείο της Αθήνας έγινε δεκτό!!!! (λεπτομέρειες γι`αυτό το γραφείο δεν γνωρίζω...)
Παράθεση από: kathigitrioula_nina στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 04:40:03 pmΛοιπόν το μεταπτυχιακό μου- η επάρκεια δηλαδή- έγινε δεκτό τόσο από τη δευτεροβάθμια όσο και από το Υπουργείο την ίδια μέρα που το κατέθεσα...όσον αφορά τώρα τους πίνακες μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο μου είπαν ότι η ανανέωση του πίνακα θα γίνει αν όχι άμεσα τουλάχιστον όταν ή αν χρειαστεί να καλέσουν άτομα..Σε αυτή τη περίπτωση η επάρκειά μου θα ληφθεί σίγουρα υπόψιν...και απ`ότι μ`ενημέρωσαν θα προηγούμαι από αυτούς που έχουν μόρια προϋπηρεσίας αλλά δεν έχουν επάρκεια...Αυτά όσον αφορά την κατάθεση της επάρκειας και τους πίνακες...Για την ενημέρωση των πινάκων ίσως έχεις δίκιο. Είναι πιθανόν να το δέχονται ακόμα και τώρα.Αλλά σχετικά με το ποιους περνάς σίγουρα δεν σε πληροφόρησαν σωστά... για να μη τρελαθούμε εντελώς και επειδή δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, στην περίπτωσή μου αρνήθηκαν το νοέμβριο στη β'βάθμια να παραλάβουν το μεταπτυχιακό μου από παιδαγωγική σχολή με βάση μια επισήμανση στην εγκύκλειο αναπληρωτών εδώ (επισήμανση 4)-> http://uploadpic.org/v.php?img=RU3SuOTwxx . μου είπαν ότι μπορώ να το καταθέσω κανονικά στις επόμενες αιτήσεις. αν σε κάποιον το έχουν δεχτεί, να μου πει συγκεκριμένα γραφείο β'βάθμιας να πάρω τρένο/λεωφορείο/αεροπλάνο να πάω. με τόση προϋπηρεσία που έχω, κανονικά θα με έπαιρναν στη φουρνιά που προηγήθηκε.
για να μη τρελαθούμε εντελώς και επειδή δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, στην περίπτωσή μου αρνήθηκαν το νοέμβριο στη β'βάθμια να παραλάβουν το μεταπτυχιακό μου από παιδαγωγική σχολή με βάση μια επισήμανση στην εγκύκλειο αναπληρωτών εδώ (επισήμανση 4)-> http://uploadpic.org/v.php?img=RU3SuOTwxx . μου είπαν ότι μπορώ να το καταθέσω κανονικά στις επόμενες αιτήσεις. αν σε κάποιον το έχουν δεχτεί, να μου πει συγκεκριμένα γραφείο β'βάθμιας να πάρω τρένο/λεωφορείο/αεροπλάνο να πάω. με τόση προϋπηρεσία που έχω, κανονικά θα με έπαιρναν στη φουρνιά που προηγήθηκε.
Παράθεση από: minasp στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 09:22:41 pmγια να μη τρελαθούμε εντελώς και επειδή δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, στην περίπτωσή μου αρνήθηκαν το νοέμβριο στη β'βάθμια να παραλάβουν το μεταπτυχιακό μου από παιδαγωγική σχολή με βάση μια επισήμανση στην εγκύκλειο αναπληρωτών εδώ (επισήμανση 4)-> http://uploadpic.org/v.php?img=RU3SuOTwxx . μου είπαν ότι μπορώ να το καταθέσω κανονικά στις επόμενες αιτήσεις. αν σε κάποιον το έχουν δεχτεί, να μου πει συγκεκριμένα γραφείο β'βάθμιας να πάρω τρένο/λεωφορείο/αεροπλάνο να πάω. με τόση προϋπηρεσία που έχω, κανονικά θα με έπαιρναν στη φουρνιά που προηγήθηκε.Δεν σχετίζεται με την αίτηση αναπληρωτών. Μπορούσες να πας στο Υπουργείο να το καταθέσεις. Είναι ουσιαστικά αλλαγή στοιχείων. Και αριθμό ταυτότητα να άλλαζες το ίδιο είναι. Το γραφείο της
Ρε σεις συναδελφοι μια βοηθειά παρακαλώ. Είδα τις σημερινές προσλήψεις μειωμένου ωραρίου και ενώ είμαι στον πίνακα στη θέση 303 και έχω δηλώσει όλες της περιφέρειες Θεσσαλονίκης βλέπω ότι πήραν 2 συναδέλφους που βρίσκονται πολύ πιο κάτω από μένα. Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει;
Ναι το γνωρίζω αυτό για την αναλογία αλλά στις χτεσινές προσλήψεις όλοι είναι πε19 στη θεσσαλονίκη... Ισως συνολικά να βγαίνει η αναλογία αλλά δεν το καταλαβαίνω...