0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας . Κοιτούσα σήμερα τις χθεσινές προσλήψεις για δευτεροβάθμια που γίνανε στον κλάδο μας και έχω κάποιες απορίες. Παρατήρησα ότι το τελευταίο άτομο που προσλήφθηκε από πε20 είναι γύρω στις 60 θέσεις μετά από μένα σε σειρά κατάταξης με λιγότερα μόρια.Σημειώνω ότι έχω κοιτάξει το αντίγραφο της αίτησης μου και έχω τσεκάρει τα κουτάκια για αποδοχή θέσης παντού ( Α,
Δημήτρης ΜπράτηςΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜ
Παράθεση από: Άστρο στις Μαρτίου 29, 2012, 10:23:50 amΔημήτρης ΜπράτηςΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜ
Δηλ πως είναι δυνατόν κάποιος που έχει χ μόρια στον πίνακα και είναι ΠΕ20 και δηλώνει συγκεκριμένες περιοχές σε πρώτη προταιρεότητα ΑΜΩ πχ ΣΕΡΕΣ ή ΑΡΓΟΛΙΔΑ και τελικά διορίζεται ο άλλος που είναι 50-60 μόρια πιο κάτω και έχει απλά δηλώσει το κουτάκι ΑΜΩ σε όλη την Ελλάδα.Τι να πω.
Παράθεση από: ylem στις Απριλίου 19, 2012, 09:22:52 amΔηλ πως είναι δυνατόν κάποιος που έχει χ μόρια στον πίνακα και είναι ΠΕ20 και δηλώνει συγκεκριμένες περιοχές σε πρώτη προταιρεότητα ΑΜΩ πχ ΣΕΡΕΣ ή ΑΡΓΟΛΙΔΑ και τελικά διορίζεται ο άλλος που είναι 50-60 μόρια πιο κάτω και έχει απλά δηλώσει το κουτάκι ΑΜΩ σε όλη την Ελλάδα.Τι να πω.Ιδού η απάντηση, ylem.Όπως θα δεις έγινε λάθος με το σύστημα και τροποποίησαν τις προσλήψεις ορθά..https://www.minedu.gov.gr/proslhpseis-diorismoi-metatheseis-apospaseis/protobathmia-kai-deyterobathmia/17-04-12-tropopoiisi-apofasis-proslipsis-anapliroton-ekpaideytikon-ton-kladon-pe1201-pe1706-pe1703-pe1810-pe1824-kai-pe20.html
Παράθεση από: Άστρο στις Απριλίου 19, 2012, 09:38:43 amΠαράθεση από: ylem στις Απριλίου 19, 2012, 09:22:52 amΔηλ πως είναι δυνατόν κάποιος που έχει χ μόρια στον πίνακα και είναι ΠΕ20 και δηλώνει συγκεκριμένες περιοχές σε πρώτη προταιρεότητα ΑΜΩ πχ ΣΕΡΕΣ ή ΑΡΓΟΛΙΔΑ και τελικά διορίζεται ο άλλος που είναι 50-60 μόρια πιο κάτω και έχει απλά δηλώσει το κουτάκι ΑΜΩ σε όλη την Ελλάδα.Τι να πω.Ιδού η απάντηση, ylem.Όπως θα δεις έγινε λάθος με το σύστημα και τροποποίησαν τις προσλήψεις ορθά..https://www.minedu.gov.gr/proslhpseis-diorismoi-metatheseis-apospaseis/protobathmia-kai-deyterobathmia/17-04-12-tropopoiisi-apofasis-proslipsis-anapliroton-ekpaideytikon-ton-kladon-pe1201-pe1706-pe1703-pe1810-pe1824-kai-pe20.htmlΣ'ευχαριστώ συνάδελφε ,άρα επομένως δεν ισχύει η υπόθεση μου και το μαρκάρισμα ή όχι του κουτιού δεν παίζει ιδιάιτερο ρόλο!
Σχετικά με την εκκαθάριση πινάκων ΠΕ 19-20 έχουμε κάποιο νέο?