0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bookitsa στις Ιουλίου 23, 2012, 03:43:20 pmΓνωρίζει κανείς τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσουμε φέτος για τη δήλωση των αναπληρωτών;Αν έχεις ξανακάνει αίτηση μόνο το πτυχίο σου.
Γνωρίζει κανείς τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσουμε φέτος για τη δήλωση των αναπληρωτών;
Ηθελα να ρωτησω κατι ως προς την μοριοδοτηση των σχολειων.Εμεις που ειμαστε κλαδος της
Παράθεση από: aroniotis στις Ιουλίου 23, 2012, 04:11:45 pmΠαράθεση από: bookitsa στις Ιουλίου 23, 2012, 03:43:20 pmΓνωρίζει κανείς τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσουμε φέτος για τη δήλωση των αναπληρωτών;Αν έχεις ξανακάνει αίτηση μόνο το πτυχίο σου.... επίσης αν έχεις παιδαγωγική κατάρτιση και το χαρτί που την αποδεικνύει
aroniotis, το ζήτησαν από ένα φίλο που πήγε στην Α' Αθήνας να κάνει τα χαρτιά.Κι εμένα που έκανα αίτηση σήμερα στη Θεσσαλονίκη, μου το κράτησαν.
Κάτι μου είπαν για αποδεικτικό ΑΦΜ. Χρειάζεται; Επίσης προϋπηρεσίες; Ταυτότητα;
http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/%CE%924%CE%9369-%CE%A5%CE%A75για τους ΠΕ19-20 ισως αυτο εδω ειναι η κατακορυφη μειωση αναπληρωτων σε σχεση με προηγουμενα χρονια...δυστυχως περισευουμε παρα πολυ...και επειδη προβλεπω τρελες αιτησεις μεταταξεις...παμε για ελαχιστες προσλψεις αναπληρωτων....οσοι γνωριζουν κατι διαφορετικο...ας μας το παραθεσουν....