0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 09:28:07 pmΠαράθεση από: cindy79 στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 09:18:16 pmΦίλε "ΠΛΗΟΡΟΦΟΡΙΚΗ" μήπως γνωρίζεις αν θα καλέσουν πρώτα ΑΜΩ ή ΑΚΩ;;;;επειδή σίγουρα είμαι στους πρώτους που θα καλέσουν και καίγομαι...εάν ξέρεις ενημέρωσέ με plss.....ευχαριστώ./Δεν είναι δυνατόν να καλέσει πρώτα ΑΜΩ. Να σκεφτόμαστε και λιγάκι πριν ρωτήσουμε. Όλοι μας είμαστε λιγάκι αγχωμένοι και θολωμένοι αλλά ας μη ρωτάμε τα αυτονόητα ρε παιδιά.Μια χαρά απορία έχει η cindy79... Καλούν ΑΜΩ κ μετά αναβαθμίζονται σε ΑΚΩ....Εφαρμόστηκε πέρυσι κανονικά όπως αναφέρει η εγκύκλιος....Πριν 2 χρόνια βέβαια ας μην αναφέρω τι για τον Π@@@ εφαρμογη έκανε το υπουργείο....
Παράθεση από: cindy79 στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 09:18:16 pmΦίλε "ΠΛΗΟΡΟΦΟΡΙΚΗ" μήπως γνωρίζεις αν θα καλέσουν πρώτα ΑΜΩ ή ΑΚΩ;;;;επειδή σίγουρα είμαι στους πρώτους που θα καλέσουν και καίγομαι...εάν ξέρεις ενημέρωσέ με plss.....ευχαριστώ./Δεν είναι δυνατόν να καλέσει πρώτα ΑΜΩ. Να σκεφτόμαστε και λιγάκι πριν ρωτήσουμε. Όλοι μας είμαστε λιγάκι αγχωμένοι και θολωμένοι αλλά ας μη ρωτάμε τα αυτονόητα ρε παιδιά.
Φίλε "ΠΛΗΟΡΟΦΟΡΙΚΗ" μήπως γνωρίζεις αν θα καλέσουν πρώτα ΑΜΩ ή ΑΚΩ;;;;επειδή σίγουρα είμαι στους πρώτους που θα καλέσουν και καίγομαι...εάν ξέρεις ενημέρωσέ με plss.....ευχαριστώ./
Καλούν πάντα πρώτα ΑΚΩ. Αυτό που λες Αννέτα έχει να κάνει με το αν σε καλέσουν σε επόμενη φάση ΑΜΩ, προκύψουν και άλλες ώρες και αναβαθμιστείς.Σε κάθε περίπτωση για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προηγείσαι από όλους τους άλλους στη συγκεκριμένη περιοχή. (Αν κάνω λάθος για τη διαδικασία αυτή παρακαλώ διορθώστε.) Και πράγματι συνέβη πέρυσι. Αν όχι στον κλάδο μας (δεν το γνωρίζω) συνέβη στους καθηγητές Αγγλικών. Πάντως όπως και να έχει κάθε βαθμίδα πρώτα καλεί ΑΚΩ και μετά ΑΜΩ. Το κακό είναι οτι μπορείς πχ να κληθείς ΑΜΩ στην Αθμια και μετά να καλέσει η
ekalaitz είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και έχω δει να συμβαίνουν διάφορα...αυτά που εσύ θεωρείς ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ δεν είναι πάντα για τον εκάστοτε υπουργό...εάν πάντα τα πράγματα ήταν ίδια δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ρωτήσω...πρόσεξε σε παρακαλώ λίγο τον τρόπο που γράφεις και μην ειρωνεύεσαι κανέναν...δεν τα ξέρεις όλα...εκτός και αν τα ξέρεις...θα χαιρόμασταν να μας έλεγες ακριβώς και που θα πάμε...
Παράθεση από: cindy79 στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 10:55:33 pmekalaitz είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και έχω δει να συμβαίνουν διάφορα...αυτά που εσύ θεωρείς ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ δεν είναι πάντα για τον εκάστοτε υπουργό...εάν πάντα τα πράγματα ήταν ίδια δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ρωτήσω...πρόσεξε σε παρακαλώ λίγο τον τρόπο που γράφεις και μην ειρωνεύεσαι κανέναν...δεν τα ξέρεις όλα...εκτός και αν τα ξέρεις...θα χαιρόμασταν να μας έλεγες ακριβώς και που θα πάμε...Ετοιμάσου για Δωδεκάνησα εσύ γιατί είσαι αδιάβαστη. Και μάλλον θα είσαι ΑΜΩ. Η μοναδική, όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε ΑΚΩ. Έτσι για αλλαγή φέτος. Για να έχουμε και κάτι να συζητάμε βρε αδερφέ.
Ναι ε? Σοβαρά ? Δηλαδή εγώ που προσλήφθηκα στην πρώτη φάση ήμουν ΑΜΩ και μετά αναβαθμίστηκα σε ΑΚΩ και δεν το θυμάμαι ? Για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Είσαι μεγάλη ατσίδα από ότι φαίνεται άρα αποκλείεται να κάνεις λάθος...
Μέχρι που πιστεύετε θα φτάσει ο πίνακας στην πρώτη φάση? Δεδομένου ότι δεν δηλωσαν κάπου μακρια οι περισσοτεροι φέτος ή δεν έβαλαν το κουτάκι???