0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
aggelino ακόμη και αυτό να ισχύει που λες,από τη στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαθέσεις και βγούνε κενά στην πορεία λόγω της αργοπορίας τους είναι άδικο πραγματικά,πολύ άδικο.Εχει γίνει και σε άλλες περιοχές.Δεν γίνεται η τοποθέτησή μας να εξαρτάται από την όρεξη ή όχι τον διευθυντών εκπαίδευσης να κάνουν σωστά και έγκαιρα τις διαθέσεις.Οκτώβριο μήνα έχουμε..και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.Υπάρχει και η νομική οδός..
Θα μπορούσαμε να πάμε νόμιμα; Για τις περιοχές που δεν έχουν βγει και θα πάρουν μετά άτομα; Μπορούμε να απευθυνθούμε προσωπικά ο καθένας σε δικηγόρο;
Παράθεση από: bookitsa στις Οκτωβρίου 01, 2012, 10:08:30 pmΘα μπορούσαμε να πάμε νόμιμα; Για τις περιοχές που δεν έχουν βγει και θα πάρουν μετά άτομα; Μπορούμε να απευθυνθούμε προσωπικά ο καθένας σε δικηγόρο;Να πας σε δικηγόρο για ποιο λόγο?Για να σου πει με ποια σειρά θα δηλώσεις τις περιοχές προτίμησης?
Δε λέω γι'αυτο που έκανα ..οκ τώρα το κατάλαβα το λάθος μου...Λέω για τις περιοχές που δεν έβγαλαν όπως Άρτα, Γιάννενα, Αιτ/νια κλπ...Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί ή να πάμε ατομικά σε δικηγόρο; Θα κερδίσουμε κάτι ή θα περάσει καιρός και δε θα έχει νόημα; Τα δικαστήρια αργούν και αν γίνουν σε ένα χρόνο τι νόημα θα έχει;Με αυτά που γίνονται σε φέρνουν σε κατάσταση πανικού και το κακό είναι ότι έχουμε δεμένα τα χέρια και εμείς θα αναλωθούμε σε δικηγόρους και σε εκδίκαση υπόθεσης που δεν ξέρω πότε θα γίνει και αν γίνει... Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άμεσα ..αν ξέρει κανείς ας πει μπας και οργανωθούμε..αλλιώς αυτό ήταν..
Παράθεση από: bookitsa στις Οκτωβρίου 01, 2012, 11:44:59 pmΔε λέω γι'αυτο που έκανα ..οκ τώρα το κατάλαβα το λάθος μου...Λέω για τις περιοχές που δεν έβγαλαν όπως Άρτα, Γιάννενα, Αιτ/νια κλπ...Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί ή να πάμε ατομικά σε δικηγόρο; Θα κερδίσουμε κάτι ή θα περάσει καιρός και δε θα έχει νόημα; Τα δικαστήρια αργούν και αν γίνουν σε ένα χρόνο τι νόημα θα έχει;Με αυτά που γίνονται σε φέρνουν σε κατάσταση πανικού και το κακό είναι ότι έχουμε δεμένα τα χέρια και εμείς θα αναλωθούμε σε δικηγόρους και σε εκδίκαση υπόθεσης που δεν ξέρω πότε θα γίνει και αν γίνει... Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άμεσα ..αν ξέρει κανείς ας πει μπας και οργανωθούμε..αλλιώς αυτό ήταν..Φαντάζομαι κοπέλα μου ότι δεν δουλεύεις πρώτη φορά αναπληρώτρια. Έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ και χρόνια. Δεν είναι κάτι καινούριο... Όλα τα υπόλοιπα, καλώς ή κακώς, είναι να είχαμε να λέγαμε...Όσον αφορά τη σειρά επιλογής θα έπρεπε να ξέρεις ποιο είναι το νόημα της αλλά απ'ότι φαίνεται, και δυστυχώς για σένα, δεν το είχες καταλάβει... Περαστικά!!!
Μία σύγκριση με τα περσινά... Εάν δεν κάνω λάθος η σειρά προσλήψεων είχε κάπως έτσι: 1/11 ΑΚΩ Π.Ε. 216 άτομα,