0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 01, 2012, 11:38:38 pmΜία σύγκριση με τα περσινά... Εάν δεν κάνω λάθος η σειρά προσλήψεων είχε κάπως έτσι: 1/11 ΑΚΩ Π.Ε. 216 άτομα, Ψάχνω τη συγκεκριμένη φάση στο minedu.gr , γυρω στη σελίδα 8 στην καρτέλα θέματα προσωπικού, αλλά δεν τη βρίσκω . Μπορείς να με βοηθήσεις?
Μία σύγκριση με τα περσινά... Εάν δεν κάνω λάθος η σειρά προσλήψεων είχε κάπως έτσι: 1/11 ΑΚΩ Π.Ε. 216 άτομα,
Παράθεση από: bookitsa στις Οκτωβρίου 01, 2012, 11:44:59 pmΔε λέω γι'αυτο που έκανα ..οκ τώρα το κατάλαβα το λάθος μου...Λέω για τις περιοχές που δεν έβγαλαν όπως Άρτα, Γιάννενα, Αιτ/νια κλπ...Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί ή να πάμε ατομικά σε δικηγόρο; Θα κερδίσουμε κάτι ή θα περάσει καιρός και δε θα έχει νόημα; Τα δικαστήρια αργούν και αν γίνουν σε ένα χρόνο τι νόημα θα έχει;Με αυτά που γίνονται σε φέρνουν σε κατάσταση πανικού και το κακό είναι ότι έχουμε δεμένα τα χέρια και εμείς θα αναλωθούμε σε δικηγόρους και σε εκδίκαση υπόθεσης που δεν ξέρω πότε θα γίνει και αν γίνει... Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άμεσα ..αν ξέρει κανείς ας πει μπας και οργανωθούμε..αλλιώς αυτό ήταν..Φαντάζομαι κοπέλα μου ότι δεν δουλεύεις πρώτη φορά αναπληρώτρια. Έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ και χρόνια. Δεν είναι κάτι καινούριο... Όλα τα υπόλοιπα, καλώς ή κακώς, είναι να είχαμε να λέγαμε...Όσον αφορά τη σειρά επιλογής θα έπρεπε να ξέρεις ποιο είναι το νόημα της αλλά απ'ότι φαίνεται, και δυστυχώς για σένα, δεν το είχες καταλάβει... Περαστικά!!!
Δε λέω γι'αυτο που έκανα ..οκ τώρα το κατάλαβα το λάθος μου...Λέω για τις περιοχές που δεν έβγαλαν όπως Άρτα, Γιάννενα, Αιτ/νια κλπ...Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί ή να πάμε ατομικά σε δικηγόρο; Θα κερδίσουμε κάτι ή θα περάσει καιρός και δε θα έχει νόημα; Τα δικαστήρια αργούν και αν γίνουν σε ένα χρόνο τι νόημα θα έχει;Με αυτά που γίνονται σε φέρνουν σε κατάσταση πανικού και το κακό είναι ότι έχουμε δεμένα τα χέρια και εμείς θα αναλωθούμε σε δικηγόρους και σε εκδίκαση υπόθεσης που δεν ξέρω πότε θα γίνει και αν γίνει... Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άμεσα ..αν ξέρει κανείς ας πει μπας και οργανωθούμε..αλλιώς αυτό ήταν..
Κοίτα εδώ ...http://www.pde.gr/index.php?topic=23780.3066
Η bookitsa αναφερόταν σε ένα σχόλιο δικό μου..κάποιοι δεν το καταλάβανε..Προσωπικά πολύ πιθανό να κινηθώ νομικά αν δω ότι γίνεται αυτό που έχω αναφέρει και σε άλλες σελίδες.Δεν δίνω περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν γιατί μπορεί να πέσω και έξω.Ο χρόνος θα δείξει.Στην επόμενη φάση αναπληρωτών.Δεν δέχομαι κάποιοι άχρηστοι διευθυντές εκπαίδευσης να παίζουν μαζί μου.Καλή τοποθέτηση σε όλους.
Καλημέρα και από εμένα.Επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω τα χαρτιά στην Δευτεροβάθμια, θα ήθελα να ρωτήσω έως πότε αναμένονται να απορροφώνται άτομα για την φετινή χρονιά.Ευχαριστώ