0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: trust no one στις Οκτωβρίου 04, 2012, 07:11:49 pmΠαράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 04, 2012, 06:45:07 pmποιο καλό παιδάκι θα μας δώσει εκκαθαρισμένο πίνακα?http://users.auth.gr/~savvasp/diafora/PinakasAnaplhrwtwn2012.xlsΕίσαι αστέρι!!! <3Στην καρτέλα "Διορισμοί" , οι *κίτρινοι* αρνήθηκαν πρόσληψη?
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 04, 2012, 06:45:07 pmποιο καλό παιδάκι θα μας δώσει εκκαθαρισμένο πίνακα?http://users.auth.gr/~savvasp/diafora/PinakasAnaplhrwtwn2012.xls
ποιο καλό παιδάκι θα μας δώσει εκκαθαρισμένο πίνακα?
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 04, 2012, 07:57:32 pmΚοιτάζοντας το site της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που με ενδιαφέρει, παρατηρώ ότι :τα ΕΑΕΠ είναι 5,κ κάλεσε ΑΚΩ:3 ΠΕ 063 ΠΕ 323 ΠΕ 08κ προχθες κάλεσε 4 ΠΕ 19-20Δεν είναι λίγο περίεργο???Στο site έχουν αναρτήσει με ποιον τρόπο έχουν κατανεμηθει τα άτομα στα παραπάνω σχολεία(ΕΑΕΠ). Για τους πληροφορικούς δεν έχουν ακόμη ενημερώσει τη σελίδα...όταν κ ΑΝ το κάνουν, λογικά ο 4ος ΠΕ 20 δεν θα περισσεύει στα ΕΑΕΠ???Οι ΠΕ19-20 έχουν περισσότερες ώρες στα ΕΑΕΠ από τις άλλες ειδικότητες (π.χ. σε 12θέσιο έχει 20 ώρες) κι επίσης, μπορεί κάποια σχολεία να διαθέτουν π.χ. εκπαιδευτικό αγγλικών με οργανική και να χρειάζονται κάποιες ώρες μόνο, οπότε ο ΑΚΩ θα καλύψει το ωράριό του σε 2 σχολεία.
Κοιτάζοντας το site της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που με ενδιαφέρει, παρατηρώ ότι :τα ΕΑΕΠ είναι 5,κ κάλεσε ΑΚΩ:3 ΠΕ 063 ΠΕ 323 ΠΕ 08κ προχθες κάλεσε 4 ΠΕ 19-20Δεν είναι λίγο περίεργο???Στο site έχουν αναρτήσει με ποιον τρόπο έχουν κατανεμηθει τα άτομα στα παραπάνω σχολεία(ΕΑΕΠ). Για τους πληροφορικούς δεν έχουν ακόμη ενημερώσει τη σελίδα...όταν κ ΑΝ το κάνουν, λογικά ο 4ος ΠΕ 20 δεν θα περισσεύει στα ΕΑΕΠ???
Παράθεση από: orchid στις Οκτωβρίου 04, 2012, 08:04:17 pmΠαράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 04, 2012, 07:57:32 pmΚοιτάζοντας το site της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που με ενδιαφέρει, παρατηρώ ότι :τα ΕΑΕΠ είναι 5,κ κάλεσε ΑΚΩ:3 ΠΕ 063 ΠΕ 323 ΠΕ 08κ προχθες κάλεσε 4 ΠΕ 19-20Δεν είναι λίγο περίεργο???Στο site έχουν αναρτήσει με ποιον τρόπο έχουν κατανεμηθει τα άτομα στα παραπάνω σχολεία(ΕΑΕΠ). Για τους πληροφορικούς δεν έχουν ακόμη ενημερώσει τη σελίδα...όταν κ ΑΝ το κάνουν, λογικά ο 4ος ΠΕ 20 δεν θα περισσεύει στα ΕΑΕΠ???Οι ΠΕ19-20 έχουν περισσότερες ώρες στα ΕΑΕΠ από τις άλλες ειδικότητες (π.χ. σε 12θέσιο έχει 20 ώρες) κι επίσης, μπορεί κάποια σχολεία να διαθέτουν π.χ. εκπαιδευτικό αγγλικών με οργανική και να χρειάζονται κάποιες ώρες μόνο, οπότε ο ΑΚΩ θα καλύψει το ωράριό του σε 2 σχολεία.Η απλά μπορεί να συμπληρώνει ωράριο μετά τις 14:00 γιατί πχ Α αθήνας που είμαι πήραν όσους ειναι και τα κενά εαεπ οπότε συμπλήρωμα σε άλλο σχολείο απλά δεν παίζει...
Παιδιά στη λίστα πινάκων είμαι μετά το 1000.Είχα δηλώσει πρώτα δευτεροβάμια και μετα πρωτοβάθμια.Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως αμω,ωρομίσθιο και σε ποιά απο τις 2 βαθμίδες;
Παράθεση από: fermat στις Οκτωβρίου 07, 2012, 12:51:35 pmΠαιδιά στη λίστα πινάκων είμαι μετά το 1000.Είχα δηλώσει πρώτα δευτεροβάμια και μετα πρωτοβάθμια.Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως αμω,ωρομίσθιο και σε ποιά απο τις 2 βαθμίδες;Δεν παίζει ρόλο η σειρά που έχεις δηλώσει δευτεροβάθμια σε σχέση με πρωτοβάθμια. Έτσι κι αλλιώς ανεξάρτητα γίνονται οι φάσεις σε κάθε βαθμίδα, οπότε αν έρθει η σειρά σου θα σε πάρουν αν έχεις δηλώσει την περιοχή. Αν έχεις βάλει το κουτάκι για ΑΜΩ ή αν μένεις σε κάποια περιοχή με πολύ μικρή ζήτηση κατά τη γνώμη μου ίσως έχεις ελπίδες. Διαφορετικά δε νομίζω να φτάσει στο 1000. Στο εύχομαι πάντως!
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 07, 2012, 01:11:21 pmΠαράθεση από: fermat στις Οκτωβρίου 07, 2012, 12:51:35 pmΠαιδιά στη λίστα πινάκων είμαι μετά το 1000.Είχα δηλώσει πρώτα δευτεροβάμια και μετα πρωτοβάθμια.Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως αμω,ωρομίσθιο και σε ποιά απο τις 2 βαθμίδες;Δεν παίζει ρόλο η σειρά που έχεις δηλώσει δευτεροβάθμια σε σχέση με πρωτοβάθμια. Έτσι κι αλλιώς ανεξάρτητα γίνονται οι φάσεις σε κάθε βαθμίδα, οπότε αν έρθει η σειρά σου θα σε πάρουν αν έχεις δηλώσει την περιοχή. Αν έχεις βάλει το κουτάκι για ΑΜΩ ή αν μένεις σε κάποια περιοχή με πολύ μικρή ζήτηση κατά τη γνώμη μου ίσως έχεις ελπίδες. Διαφορετικά δε νομίζω να φτάσει στο 1000. Στο εύχομαι πάντως!Πέρυσι ήμουν λίγο μετά το 1000 και με πήραν Α Αθήνας τέλη Μαρτίου.
Α βάθμια όμως επειδή έδιωξαν τον προηγούμενο πληροφορικό.
Παράθεση από: kirril στις Οκτωβρίου 07, 2012, 03:49:22 pmΑ βάθμια όμως επειδή έδιωξαν τον προηγούμενο πληροφορικό.έδιωξαν???