0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι.Ερώτηση:Είμαι αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου με εβδομαδιαίο ωράριο 10 ώρες , τοποθετημένος σε 2 σχολεία ΕΣΠΑ.Δουλεύω στο ολοήμερο. Οι διδακτικές ώρες ξεκινάνε από 14:50 έως 16:15. Είμαι υποχρεωμένος να βρίσκομαι από τις 14:00 στο σχολείο?
Παράθεση από: PE20 στις Νοεμβρίου 21, 2012, 03:26:02 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι.Ερώτηση:Είμαι αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου με εβδομαδιαίο ωράριο 10 ώρες , τοποθετημένος σε 2 σχολεία ΕΣΠΑ.Δουλεύω στο ολοήμερο. Οι διδακτικές ώρες ξεκινάνε από 14:50 έως 16:15. Είμαι υποχρεωμένος να βρίσκομαι από τις 14:00 στο σχολείο?Η εγκύκλιος ορίζει το εξής:7. ΣίτισηΗ ώρα του φαγητού – χαλάρωσης εντάσσεται στην παιδαγωγική διαδικασία και θεωρείται ως διδακτική ώρα για τον Υποδιευθυντή/Υπεύθυνο του Ολοήμερου Προγράμματος ή τον Υπεύθυνο του Ολοήμερου Προγράμματος, ο οποίος έχει την ευθύνη για τη σίτιση των μαθητών. Το εκπαιδευτικό προσωπικό που διδάσκει την πρώτη διδακτική ώρα του ολοήμερου προγράμματος , παρευρίσκεται κι επιβλέπει τη σίτιση των μαθητών.Σου ζήτησε ο δάσκαλος του ολοήμερου να είσαι εκεί στις 14:00;
Παράθεση από: ekalaitz στις Νοεμβρίου 21, 2012, 04:03:12 pmΠαράθεση από: PE20 στις Νοεμβρίου 21, 2012, 03:26:02 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι.Ερώτηση:Είμαι αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου με εβδομαδιαίο ωράριο 10 ώρες , τοποθετημένος σε 2 σχολεία ΕΣΠΑ.Δουλεύω στο ολοήμερο. Οι διδακτικές ώρες ξεκινάνε από 14:50 έως 16:15. Είμαι υποχρεωμένος να βρίσκομαι από τις 14:00 στο σχολείο?Η εγκύκλιος ορίζει το εξής:7. ΣίτισηΗ ώρα του φαγητού – χαλάρωσης εντάσσεται στην παιδαγωγική διαδικασία και θεωρείται ως διδακτική ώρα για τον Υποδιευθυντή/Υπεύθυνο του Ολοήμερου Προγράμματος ή τον Υπεύθυνο του Ολοήμερου Προγράμματος, ο οποίος έχει την ευθύνη για τη σίτιση των μαθητών. Το εκπαιδευτικό προσωπικό που διδάσκει την πρώτη διδακτική ώρα του ολοήμερου προγράμματος , παρευρίσκεται κι επιβλέπει τη σίτιση των μαθητών.Σου ζήτησε ο δάσκαλος του ολοήμερου να είσαι εκεί στις 14:00;Ναι μου ζητήθηκε να είμαι εκεί.
Καλημέρα παιδιά! Τι έγινε έκλεισε ο κλάδος μας για φέτος; Πολύ ησυχία επικρατεί... Μίλησε κανείς με κάνα πουλάκι για την επόμενη φάση;