0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κ το θέμα αφορά αναπληρωτές.....με καλεσαν ωρομίσθια σε Λυκειο για 4 ωρες....
Εμένα με κάλεσαν για Κυκλάδες ωρομίσθιο χωρίς καν να το έχω δηλώσει ! Λέει δεν υπάρχουν άλλες αιτήσεις για ωρομίσθιους και καλούν όλους κανονικά από τον πίνακα τον αναπληρωτών μπας και δεχτεί κανένας !!!
Παράθεση από: anneta στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 12:41:55 pmΑν κ το θέμα αφορά αναπληρωτές.....με καλεσαν ωρομίσθια σε Λυκειο για 4 ωρες....τι να πω....συγχαρητήρια!Ξέρεις αν έχουν πάρει αναπληρωτές στα κλασικά ολοήμερα στην περιφέρεια σου?Έτσι από περιέργεια ρωτάω...δεν περιμένω κάτι πλέονΕπίσης θα ηθελα να πω οτι κενά στο σχολείο που είμαι υπάρχουν....δηλαδη εάν ίσχυε το παλιό σύστημα με τις 11 ωρες θα τις είχα ....αλλα τωρα βλέπεις πέσαμε στο 4ωρακι κ αμα μας αρεσει.... γιατι ΛΕΦΤΑ ΓΙΟΚ άρα γιοκ κ οι Α.Μ.Ω.
Παράθεση από: thymiaras στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 05:16:57 pmΕμένα με κάλεσαν για Κυκλάδες ωρομίσθιο χωρίς καν να το έχω δηλώσει ! Λέει δεν υπάρχουν άλλες αιτήσεις για ωρομίσθιους και καλούν όλους κανονικά από τον πίνακα τον αναπληρωτών μπας και δεχτεί κανένας !!!Συγνώμη αλλά δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα εφόσον για ωρομίσθιος δηλώνεις συγκεκριμένες περιοχές
Παράθεση από: darknemus01 στις Φεβρουαρίου 08, 2013, 03:02:37 amΠαράθεση από: thymiaras στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 05:16:57 pmΕμένα με κάλεσαν για Κυκλάδες ωρομίσθιο χωρίς καν να το έχω δηλώσει ! Λέει δεν υπάρχουν άλλες αιτήσεις για ωρομίσθιους και καλούν όλους κανονικά από τον πίνακα τον αναπληρωτών μπας και δεχτεί κανένας !!!Συγνώμη αλλά δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα εφόσον για ωρομίσθιος δηλώνεις συγκεκριμένες περιοχέςΠρόταση κάνουν, δεν σε πάνε με το ζόρι. Αυτό μπορεί να γίνει αφού εξαντληθούν οι πίνακες για τη συγκεκριμένη ειδικότητα σε μια περιοχή.
Ακριβώς, προφανώς και δεν δέχτηκα (εδώ αρνήθηκα αναπλήρωση φέτος, σιγά να μην δεχόμουν ωρομισθία !). Δεν νομίζω να βρεθεί άνθρωπος να πάει στην εποχή που ζούμε να ζήσει σε νησί για 4 ώρες τη βδομάδα (!!!). Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να βρεθεί κάποιος από το ίδιο το νησί και να δεχτεί.
Εμένα με κάλεσαν για Κυκλάδες ωρομίσθιο χωρίς καν να το έχω δηλώσει ! Λέει δεν υπάρχουν άλλες αιτήσεις για ωρομίσθιους και καλούν όλους κανονικά από τον πίνακα τον αναπληρωτών μπας και δεχτεί κανένας !!!στους αναπληρωτες σε ποια θεση εισαι στον πινακα???
Για την πρωτοβάθμια όπου τα μαθήματα λήγουν 21 Ιουνίου για τους αναπληρωτές ισχύει.Για τη δευτεροβάθμια ισχύει από 1η Μαρτίου επειδή εκεί η απόλυση γίνεται 30 Ιουνίου.