0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εμένα προσωπικά αδύνατο μου φαίνεται… Πρέπει πρώτα να μετακινηθούν οι υπεράριθμοι και να τους τοποθετήσουν, ένας Θεός ξέρει που, και μετά από εκεί και πέρα βλέπουμε… Κατά τη γνώμη μου πάρα μα πάρα μα πάρα πολλοί λίγοι από τον κλάδο μας θα δουλέψουν φέτος ως αναπληρωτές (με το σταγονόμετρο παιδιά οι προσλήψεις ….δυστυχώς), οπότε μην παιδεύεστε να αναρωτιέστε πόσους θα πάρουν… ελάχιστους
ειναι βεβαιο πως με τις μεταταξεις θ καλυφθουν οι θεσεις απο μονιμους?ισως παρουν κ αναπληρωτες....στη Λακωνια ας πουμε εχουν δωσεις 4 οργανικες..
Παιδιά καλησπέρα,είμαι μόνιμη συνάδελφος σας.Η κατάσταση στον κλάδο μας είναι κάτι παραπάνω από τραγική.Το υπουργείο έχει βγάλει πλασματικές υπεραριθμίες πληροφορικών ,3500 παρακαλώ.Δεν μετράνε το τρίωρο της εργαστηριακής απασχόλησης, το σπάσιμο των τμημάτων στα γυμνάσια,το οτι σε κάποιες περιπτώσεις μπαίνουν 2 καθηγητές στο τμήμα,τις ώρες των σχολείων που πηγαίνουμε για συμπλήρωση ωραρίου και με τις οποίες δε βγαίνει οργανική θέση κτλ.Παίζουμε πρώτοι στη λίστα των απολύσεων,.Δεν είναι μόνο όσοι θα απολυθούν αλλά και οι αναπληρωτές που δεν θα δουλέψουν,άρα στην πραγματικότα ο αριθμός των απολυμένων θα είναι μεγαλύτερος.Νομικά, σε περίπτωση που απολυθεί έστω και ένας από κάποια ειδικότητα ή βγει σε διαθεσιμότητα,δεν γίνεται να πάρει κανέναν αναπληρωτή.Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά ας ελπίσουμε και ας αγωνιστούμε για το καλύτερο.