0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεόφιλος Λαμπρογιαννάκης Γιώργος ΜακράκηςΑιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Αν. Αιρετός ΠΥΣΠΕ ΗρακλείουΤηλ.6972495042 Τηλ. 6932708450EMAIL:ofiii@yahoo.gr EMAIL: makrakisg@gmail.comΤα κενά αυτή τη στιγμή στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου,όπως τα έδωσε η διεύθυνση πρωτοβάθμιας διαμορφώνονται ως εξής:Δασκάλων:34 Θεωρούμε ότι είναι πάνω από 45,καθώς δεν περιλαμβάνονται πολλά σπασίματα τμημάτων με πάνω από 26 μαθητές.Νηπιαγωγών:35Γαλλικών:5Γερμανικών:10Αγγλικών:26Γυμναστών:27Εικαστικών:13Μουσικών:9Θεατρικής:10Δασκάλων ειδικής αγωγής:6Νηπιαγωγών ειδικής:2Πληροφορικής: 40Το έγγραφο του υπουργείου δίνει 9. Κάτι δεν πάει καλά εδώ!
Κι εγώ πήρα τηλ σε διεύθυνση και ρώτησα για τα κενα και να η απάντηση:1. Δεν γνωρίζουμε για ποια κενά μιλάτε. Που ανακοινώθηκαν;2. Τα κενά, και να σας τα πούμε, είναι μια άχρηστη πληροφορία για εσάς αφού περιμένετε για αναπληρώτρια!3. Όχι, δεν μπορώ να σας πω τι κενά έχουμε στη διεύθυνσή μας!Όταν βγουν οι αναπληρωτές θα τα μάθετε!
Από τη στιγμή που τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα, μόνιμοι αλλά και γονείς δεν αντιδρούν, τους έχω ικανούς ν' αφήσουν τα σχολεία με κενά ως το τέλος της χρονιάς...
matinaki Εγώ θα πέρναγα μία βόλτα από την δευτεροβάθμια...και θα την έβαζα στην θέση της...στο κάτω κάτω δουλειά της είναι!!!