0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω αρχίσει προγραμματισμό σε C# να ξεχαστώ..
Να το κοιτάξεις αυτό, μου ακούγεται ανησυχητικό
Ο Μπράτης μου απάντησε σήμερα πως δεν ξέρει τίποτα για τους αναπληρωτές πληροφορικούς τι θα γίνει
Ο εν λόγω κύριος δεν ενδιαφέρεται προφανώς καθόλου για τις ειδικότητες. Η συμπεριφορά του με κάνει να σκέφτομαι πως ίσως έβαλε το χεράκι του για τις 800 πιστώσεις που προέκυψαν ξαφνικά για δασκάλους στα ολοήμερα μέσω ΕΣΠΑ. Μήπως αυτές οι πιστώσεις κόπηκαν από τις ειδικότητες για να βολέψει το σινάφι του;
Ο Μπράτης μου απάντησε σήμερα πως δεν ξέρει τίποτα για τους αναπληρωτές πληροφορικούς τι θα γίνει αλλά δε γράφω για να μοιραστώ αυτή τη ν άχρηστη πληροφορία αλλά το γεγονός πως μπαίνω 100 φορές την ημέρα σε αυτό το μπλόγκ μπας και μάθω κανα νέο, όπως πολλοί άλλοι φαντάζομαι μιας και πρώτη φορά που εμπαίζονται για τόσο καιρό οι αναπληρωτές πληροφορικής, αλλά για το ότι την 95η φορά που μπαίνω σήμερα διαβάζω πως το ματινάκι απάντησε ύστερα απο τρεις μέρες (άνετο το ματινακι) ενώ εμένα με έχει φάει η αγωνία τι θα κάνω φέτος και Τ Ρ Ε Λ Ε Ν Ο Μ Α Ι! έχω αρχίσει προγραμματισμό σε C# να ξεχαστώ..
βρε παιδια γαλλικης αγγλικης πληροφορικη και γυμναστες ειναι φουλ...δεν εχουν τι να κανουν τους μονιμους....αυτες οι ειδικοτητες τελειωσαν ....κανα φυσικο μαθηματικο και κανα δασκαλο θα παιρνουν στο μελλον με το σταγονομετρο...οι αλλοι τελειωσαν....τωρα αν ειναι ζητημα το αναπληρωτης 15 ωρες μια χρονια και εξω του χρονου αλλαζει το θεμα...