0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γύρω στις 6 το απόγευμα....στο Υπουργείο Παιδείας....Ο Υπουργός κουρασμένος από τις συνεντέυξεις που έχει δώσεις και την σωρεία υπογραφών έχει τεντωμένα τα πόδια του στο γραφείο και σκέφτεται ("Αχ και να ήμουν τώρα σε μία ταβέρνα...να έτρωγα καμια προβατίνα....")Ξεφνικά την γαλήνη του την διακόπτει ο χτύπος στην πόρτα...Υπάλληλος: Κύριε Υπουργέ επιτέλους το σύστημα έτρεξε για τους αναπληρωτές ειδικοτήτων....Υπουργός: πάλι αυτοί τους συχάθηκε η ψυχή μου!!!Υπάλληλος: Κύριε είναι έτοιμα όλα για υπογραφή....Υπουργός: Καλά...καλά...βάλτα εκεί πάνω να τα δώ αύριο....!!!Υπάλληλος: Μα..κύριε...καλό θα ήταν να τα υπογράξετε και να τα ανκοινώσουμε....τους έχουμε σε αναμονή τόσο καιρό...!!!Υπουργός:...ΧΑΧ..χαχαχαχ...αχαχαχ...και τι θα πάθουν αν περιμένουν καμια βδομάδα ακόμα....σιγά....Υπουργός..: Φύγε τώρα από μπροστά μου μην τα υπογράψω μετά τα Χριστούγεννα...Στην συνέχεια ο Υπουργός παίρνει τηλέφωνο τα φιλαράκια του....και κανονίζουν ραντεβού...στο τεβερνείο ..του Μερακλή....να φάει κάτι μέχρι την συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ....Και εμείς καθόμαστε και τρώμε τα λυσσακά μας.....Καπως έτσι κύλησε άλλο ένα απογευμα Τετάρτης!!!
Αχαχα!Από τη μεριά του υπουργού καλά τα λες!Αν και πρέπει να προσθέσεις και από τη μεριά του υπαλλήλου τα ίδια!
Δίκιο έχεις!!!! Με αυτούς που μπλεξαμε απορώ πως κρατιομαςτε!!!Να λένε οτι υπαρχουνκενά και να κρατάμε τις πιστώσεις!!!! Ποσο θα χαρώ να ρίξουν τους μισθούς των βουλευτών - υπουργών στα 800