0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωριζετε υπαρχει καποια ενημερωση σχετικα με τον αριθμο που θα παρουν φετος στους ΠΕ19-20???
Δεν εχω καποια ενημερωση, αλλα με βαση τα κονδυλια για αναπληρωτες που ακουγονται, θεωρω οτι σε αθμια και βθμια η πρωτη φαση θα ειναι 300 εως 400 ατομα.Για αυτο που ειμαι σιγουρος ομως ειναι οτι θα υπαρχει μεγαλη ανακατανομη στον πινακα. Υπολογιζω οτι ως μια εκατονταδα πληροφορικων με προυπηρεσια θα παρει την επαρκεια ενω θα επανελθουν και πολλοι με ποινη.
Peris Η σιγουριά για τα 100 άτομα από που είναι;Έψαξες τη λίστα των κληρωθέντων της ΑΣΠΑΙΤΕ;
Πιστεύω πως δε θα έχει μεγάλη απόκλιση ο αριθμός από τον περσινό..Τα κενά αφορούν κυρίως συνταξιοδοτήσεις όπου και δεν σχετίζονται με πληροφορικούς
συνάδελφοι στον κλάδο σας υπάρχει απόφαση για το πώς δηλώνονται τα κενά?? π.χ εχω 2 κενά α Αθήνα σε πληροφορική πάει 1 κενό σε ΠΕ19 και ένα σε ΠΕ20?
Είχαμε περίπου 70 συνταξιοδοτήσεις και στον κλάδο μας.
Συνολικά τα βλέπει τα κενά δεν βλέπει την κάθε διεύθυνση ξεχωριστά. Έχει πανελλάδικά 300 κενά, θα πάρει 180 ΠΕ19 και 120 ΠΕ20. Τα 2 κενά της Α θήνας μπορεί να καλυφθούν είτε απο 2 ΠΕ19 είτε απο 2 ΠΕ20 ή 1 και 1. Αυτό έχει να κάνει με τη σειρά στον πίνακα και τις προτιμήσεις του καθενός.