0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήραν και στη
Σας θυμίζω ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργείου κάποια κενά δε θα καλυφθούν.
η ΑΔΙΚΙΑ στο μεγαλείο της. Ευχαριστούμε για τον πίνακα....αααα για να καταλάβω: το κουτάκι για τους ΠΕ19 (βλέπε ΑΕΙ) έφτασε μέχρι το 503 ενω το κουτάκι για τους ΠΕ20 (βλέπε ΤΕΙ) έφτασε μέχρι το 336 ? ? ? ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Εναν αναπληρωτή για χαλκιδική παιδιά, επειγόντως !!!!
Και με φίλη μου είπε ότι και στο νησί Χάλκη δεν έχουν πληροφορικό αναπληρωτή ακόμη.
Πρόπερσι ήμουν στη Χάλκη. Πήγε και στο νησί στον αγιασμό ο υπουργός, τρομάρα του... Ήταν η σύμβουλος πληροφορικής εκεί και έκανε τηλεδιάσκεψη και το άρθρο έδινε την εντύπωση ότι αυτή ήταν η πληροφορικός του σχολείου, δεν ανέφερε πουθενά ότι είναι σύμβουλος. Πάντως στην 1η φάση που πήραν αρκετούς Δ' Δωδεκανήσου, δεν υπήρχε σαν επιλογή για δήλωση η Χάλκη και υπέθεσα ότι έχουν στείλει. Μάλλον επειδή δεν υπάρχει τεχνολογική κατεύθυνση στη Γ' Λυκείου, αποφάσισαν να μην το καλύψουν καθόλου. Να σημειώσω ότι έκανα μάθημα σε γυμνάσιο και λύκειο και ήμουν και με διάθεση και στο δημοτικό
Και με φίλη μου είπε ότι και στο νησί Χάλκη δεν έχουν πληροφορικό αναπληρωτή ακόμη.Στη χαλκη στελνουν με μειωμενο ωραριο πολυ πιο μετα. Με καλεσαν πέρυσι και δεν ειχα παει. Μπορει το ιδιο να κανουν και φετος.
Ναι μετα τον Φεβρουάριο. Το κενο εμεινε για ολη τη περσινή χρονια και δε καληφθηκε τελικα. Εγω τοποθετηθηκα αλλου τελικα.