0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά μη το κάνεις αν πας για τα δυσπρόσιτα πρόκειται για καμία 30αριά θέσεις και θα χάσεις και την πρόσληψη σου στα εαεπ ... Στο λέω γιατι δουλεύω 10 χρόνια είμαι στις πρώτες θέσεις δυσπρόσιτο δεν βάζω λόγω οικογένειας και η εμπειρία μου αυτό λέει απο εκεί και πέρα ειναι καθαρά θέμα τύχης, τι θα δηλώσουν οι απο πάνω σου πόσες πιστώσεις θα δοθούν κλπ .... Καλή τύχη όπως και να χει
Καλησπέρα, επειδή κατέβηκα στον νεο πίνακα κάποιες θέσεις και είμαι κοντά στην 300, έχω δηλώσει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Δωδεκάνησα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνω απέξω?
Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν προϋπηρεσία που έχει προσφερθεί σε άλλο κλάδο π.χ. ΠΕ 09, μετράει κανονικά αν αργότερα κάποιος πάρει πτυχίο ΠΕ 19 και κάνει τα χαρτιά του στον κλάδο των ΠΕ 19-20;
Σωστα dimitrajΑν ηταν ετσι ολοι θα χαμε 2ο πτυχιο ΠΕ70! Μονο εαν μονιμοποιηθεις...αλλα τι γραφω η ερμη ,μερες που ειναι
Πτυχίο το 2005 και προϋπηρεσία το 2000-01.Πτυχίο 2007 και προϋπηρεσίες 1999, 2002 και 2004..Τι μπορεί να συμβαίνει; Δικαιολογείται κάπως;;