0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περυσι στη α φαση β/βαθμιας υπηρχαν ολες οι ειδικοτητες, και εμεις φυσικα,φετος γιατι μονο οι τρεις βασικες;;;;; Μηπως επειδη δεν εχει καλεσει ακομα η α/βαθμια κ οι πρωτοι στους πινακες ξεβολευτουν κ παθουν τιποτα εαν χασουν τη βολη τους απο αυτην;;;;
Γειά σας. Πρώτη χρονιά που έχω κάποιες, άγνωστο πόσες πάντως όχι μηδενικές, πιθανότητες για κάτι, λόγω κάποιων μορίων από ΣΔΕ και απόκτηση επάρκειας. Δεν ξέρω σε ποια θέση θα είμαι καθώς η επάρκεια κατατέθηκε με τις ενστάσεις. Γενικά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον χώρο, έκανα άλλες δουλειές ως πληροφορικός και άλλες, αλλά πλέον δεν υπάρχει τίποτα. Διάβασα κάμποσες σελίδες αλλά δεν κατάλαβα σίγουρα, πόσους παίρνουν από τον κλάδο συνήθως; Ακόμα κάτι άσχετο που το σκέφτηκα μετά τις ενστάσεις, οι ξένες γλώσσες δεν μετράνε σε μόρια ; Έχω τσεκάρει το κουτάκι αποδε΄χομαι σε όλη την Ελλάδα αναπληρωτης. Μετά έμαθα ότι τους παίρνουν σε δόσεις. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να με στείλουν κάπου για 1-2 μήνες μόνο; Ευχαριστώ.
Από ότι λένε πάντως αύριο στη δευτεροβάθμια θα προσλάβουν γύρω στα 900 άτομα μόνο από τις ειδικότητες ΠΕ02 ΠΕ03 και ΠΕ04. Μάλλον θα γίνουν εντός της εβδομάδας διορισμοί ειδικοτήτων στα δημοτικά. Πέρυσι είχαν γίνει μαζί οι διορισμοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας για ΠΕ19-20. Πράγματι το ότι δε θα προηγηθεί η ειδική αγωγή σημαίνει πως όσοι δεν είναι στις σίγουρες θέσεις πρόσληψης αναπληρωτή ειδικής αγωγής δύσκολα θα ακυρώσουν την αίτηση της γενικής αγωγής.
Καλησπέρα σας!!Επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω τα χαρτιά μου (όχι πως έχω ελπιδες), ήθελα να ρωτήσω αν έχουν βγει τα αποτελέσματά για τα πρώτα ατομα και αν όχι, όταν βγουν, που θα δούμε αν μας έχουν πάρει και που?? Μπορεί κάποιος να μου γράψει μια σελίδα??Ευχαριστώ!!