0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
xenesglosses.eu/2015/10/7-000-proslixeis-anapliroton-stis-epomenes-10-15-meres/"Δίνουμε μάχη με το χρόνο και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Για φέτος ειδικά που για πρώτη φορά τα κονδύλια του ΕΣΠΑ είναι περιορισμένα, αφού οι περιφέρειες Αττικής, Ν. Αιγαίου και Δυτ. Μακεδονίας εξαιρούνται».Στις δηλώσεις ο Φίλης λέει οτι το ΕΣΠΑ ειναι "μικροτερο" φέτος γιατί απουσιάζουν Ν.Αιγαίο, Αττική, Δ. Μακεδονία. Γνωρίζουμε γιατί φέτος εξαιρούνται αυτές οι περιοχές; Αυτό τι σημαίνει οτι τα Δημοτικά ΕΣΠΑ στις περιοχές αυτές δεν θα λειτουργησουν; Γιατί όπως είδαμε ΕΣΠΑ σε αυτές τις περιοχές πήραν απλα όχι πολλούς. Δεν βγάζω άκρη...
πόσοι ΠΕ19-20 εργάστηκαν πέρσι ως αναπληρωτές; γνωρίζουμε τον αριθμό; αναμένεται να είναι ο ίδιος και φέτος;
Καλημερα σε ολους...περυσι οι προσληψεις μαζι με την ειδικη ηταν πανω απο 500...χθες πηρε μονο 155 αναπληρωτες και αρχισε το αγχος...ξερετε εγω ειμαι απο την φυση μου πολυ αισιοδοξος ..και θα προσπαθησω να σας ανεβασω λιγο το ηθικο...Καταρχας οπως καθε χρονο ποτε δεν εριξα ευθυνες σε μια καινουργια πολιτικη ηγεσια του υπουργειου..οπως δεν το εκανα περυσι με τον λοβερδο ετσι δεν θα το κανω και φετος με τον φιλη...ξερετε στην ελλαδα γινονται ολα την τελευταια στιγμη...Για 9 μηνες ειχαμε ενα μπαλτα και ενα κουρακη σε πληρη απραξια.Πιστευω στον φιλη ..ειναι ενα στελεχος καθαρο κομματικο και δεν νομιζω οτι θα χαλασει το ονομα του μην τηρωντας το αυτονοητο...πληρωση των κενων οσο το δυνατον καλλιτερα...και μαλλιστα πιστευω οτι θα αξιοποιηση και την εξοικονομηση χρηματων απο την καθυστερηση προσληψεων σεπτεμβριου-οκτωβριου που ειναι περιπου 1000 αναπληρωτες παραπανω...Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι μετα την δευτερη φαση θα εχουμε μια αυξηση του μειωμενου ...Καλο κουραγιο σε ολους και επιμονη...
Δυστυχώς είναι πολύ ανησυχητικά όλα αυτά... λες να μην έκανε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και για αυτό εξαιρέθηκαν όλες αυτές οι περιοχές;
Ότι και να λέμε τα κενά είναι πολλά σε όλο το νομό Αττικής.Δεν είναι δυνατόν σε όλο το νομό Αττικής να προσλαμβάνει μόνο 21 άτομα... ... και να δηλώνει ο υπουργός οτι φέτος ειδικά δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των σχολείων ΕΑΕΠ απο το ΕΣΠΑ... Ας βρούνε λύση άμεσα, απο το ΠΔΕ και θα βρούν λύση γιατί δεν γίνεται να μην στελεχωθούν απο ειδικότητες καθώς επίσης και απο δασκάλους (όσον αφορά τα ολοήμερα).
Κοίτα, τα κενά πληροφορικών θα μειωθούν και λόγω της αλλαγής στις αναθέσεις. Δεν ξέρω αν συνέβαινε και στην Αθήνα, αλλά για αλλού έχω ακούσει ότι επειδή υπήρχαν μεγάλα κενά σε μαθηματικούς και πλεονάσματα σε πληροφορικούς δινόταν πολύ το μάθημα τους ως ανάθεση. Δεν ξέρω αν ήταν εκτεταμένο σε πολλές περιφέρειες. Άρα κενά που μπορεί να είχε η δευτεροβάθμια μειώνονται, ενώ μπορεί να έχουμε νέο γύρο διαθέσεων και στην πρωτοβάθμια.
Δλδ τα μαθηματικά δίνονται ως ανάθεση σε πληροφορικούς ή το μάθημα της πληροφορικής δίνεται σε μαθηματικούς και οι πλεονάζοντες πληροφορικοί ενδέχεται να διατεθούν στην πρωτοβάθμια;
όσον αφορά τις νέες αναθέσεις μαθημάτων (που ακούγεται πιο απειλητικό για τις προσλήψεις αναπληρωτών πε19), η διευκρίνηση για το μάθημα πληροφορικήςα' ανάθεση: ΠΕ19, ΠΕ20 και β' ανάθεση: Όλοι οι κλάδοι-ειδικότητες εκπαιδευτικών ΠΕ με πτυχίο Πληροφορικήςδεν εξαιρεί πλέον όλους τους σεμιναριακούς από το να διδάσκουν το μάθημα; μήπως είναι κάτι θετικό τελικά;
τι καιρό κάνει εκεί στην πεκαπ;