0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σταματήστε επιτέλους να γράφετε ανακρίβειες κάθε τρεις κ λίγο μερικοί μερικοί ! Μ αρέσει που είμαστε κ Πληροφορικοί κ μια σωστή πηγή μια σωστή αναζήτηση δεν είστε σε θέση να κάνετε!Πέρυσι α φάση
Όσο για αυτόν τον Κορδή ρε παιδιά, τι να λέμε.. είναι τόσο ξύλινος πραγματικά όμως.Του είχα στείλει μήνυμα το καλοκαίρι να τον ρωτήσω κάτι, ποτέ δεν πήρα απάντηση.....
ξερω πως ειναι, αν και δεν ημουν ποτε σε πρωτοδευτερες φασεις. απο επιλογη.και καταλαβαινω απολυτα τα ατομα που δουλευαν πρωτοι και φετος εγινε χαμοςαν θα δουλεψουν και πουμε αποκλεισμένες τοσες περιοχεςπου τα άτομα που δουλευαν σε αυτες (βλ. μονιμοι) πηραν αποσπάσεις προεκλογικα!!!! φυγαν και τα αφησαν κενα!!!!!!και να θελει καποιος να πάει, δυσκολα πλέον.απλα ντροπη τους και καναμε δυο φορες αιτηση να το ξεραμε να κανονιζαμε και να παίρναμε άλλες αποφασεις
Ακριβώς αυτό dimitraj !! Αύριο τα καλύτερα...είμαι πεπεισμένος πλέον μιλώντας και με θετικούς ανθρώπους!!!
Πιστευω οτι μετα τις 11 πμ..θα εχω καποιο νεο...ευχομαι και πιστευω οτι θα ειναι μια φαση καλη και οχι κατω απο 70 προσληψεις...Και για να ειμαι ποιο ακριβης θα αναφερω κατι και χωρις καμμια παρεξηγηση απο τους αναπληρωτες πε02 -π03-πε04.1-πε04.2-πε04.4 στις περυσινες προσληψεις ειχαμε 4 φασεις για αυτους τους κλαδους..θα πω μονο για τους πε 02 αυτο ισχυει στο περιπου και για τους αλλους κλαδους ...ειχαμε λοιπον 516 προσληψεις για πε02 και στις 4 φασεις...φετος α φαση ειχαμε 369... και αυξηση των προσληψεων να εχουμε για αυτους δεν νομιζω η φαση να ειναι περισσοτερο απο 180 προσληψεις..Αν οι προσληψεις κατανεμηθουν δικαια..πιστευω οτι η φαση πε19-πε20 δεν θα ειναι κατω απο 70 προσληψεις...
@anneta, κερνάω ποτάρες αύριο αν συμβεί αυτό!!!!!!!!
Ασε που ο άλλος τώρα, της Α/θμιας εννοώ, ΔΕΝ λέει ούτε λέξη εδώ και πολλές μέρες σχετικά με
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/240446/shmera-anamenontai-1200-proslhpseis-kathhghton.htmlΚαλημέρα. Αν είναι!650 ψίχουλα για όλους τους άλλους. ΟΥΑΟΥ!Μακάρι να κάνω λάθος αλλά όσοι πιστεύουν ακόμη σε μια γενναιόδωρη φάση ας κρατάνε μικρό καλάθι.Του κουτιού το κάγκελο Νο2 σύντομα στις οθόνες μας!Φτιάξτε καφέδες, στρίψτε τσιγάρα, φορτίστε laptops, κάντε yoga!Ο μαραθώνιος μόλις ξεκίνησε!