0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tolakis εγγύηση παιδιά!Εν τω μεταξυ στο xeneglosses γραφει "Όσον αφορά τη
Το συστημα για ποια βαθμιδα θα "τρεξει" πρωτα tolakis;;;;
Καλησπερα κ απο μενα σε ολους σας κ καλη επιτυχια.Ειμαι καινουριο μελος κ θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου λυσει δυο αποριες μου γιατι εχω χαθει.Εκανα πρωτη φορα τα χαρτια μου για αναπληρωτες με προυπηρεσια κ ειμαι προς το τελος του πινακα. 1000+ εχω ανεβει απο την αρχη μεχρι τωρα περιπου 100 θεσεις. Εχω τσεκαρει κ το κουτακι. Να εχω ελπιδες η δεν υπαρχει φως?Την προσωπικη σας αποψη θελω απο εμπειριες προηγουμενων χρονων. Και δευτερη ερωτηση μεχρι ποτε γινονται οι προσληψεις?ποσο θα περιμενουμε μηπως και μας παρουν καπου. Σας ευχαριστω!
1) εισαι ΠΕ19 ή ΠΕ20? (παίζε ρόλο και αυτό). Πέρυσι στους ΠΕ19 έφτασε και στο πίννακα μηδενικής προυπηρεσίας αλλά με προσλήψεις μειωμένου ωραρίου...2) μέχρι και Απρίλιο γίνονται προσλήψεις αλλά είναι ελάχιστες σε κάθε φάση...
Ειμαι ΠΕ19 . Αυτο βλεπω οτι ειναι λιγα λιγα τα τομα που παιρνουν γιαυτο νομιζα οτι δεν θα φτασει ποτε στους τελευταιους του πινακα. Δηλαδη κ μεχρι τον Απριλιο υπαρχει περιπτωση να μας παρουν. Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο τους στο υπουργειο.......
Ουτε αυτο που ειπες οτι παιζει ρολο αν εισαι ΠΕ19 η ΠΕ20 σε εναν πινακα ειμαστε ολοι.Υπαρχει περιπτωση να παρουν εμενα που ειμαι ΠΕ19 κ να μην παρουν ΠΕ20 που ειναι πιο μπροστα απο μενα? Δεν καταλαβαινω πως λειτουργουν εδω στην Ελλαδα.Προσληψεις μεχρι τον Απριλιο,θεσεις για λιγες ωρες,μακρυα το ενα σχολειο απο το αλλο,συμπληρωνε ωρες,ταμειο δεν μπορεις να βγεις.Αστα..... Μακαρι να ξεκαθαρισει το τοπιο σημερα αλλα δεν το βλεπω ετσι οπως πανε. Κ γω αυτο πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να προχωρησει τοσο ο πινακας ωστε να με παρουν.
Δεν έφτασε στον μηδενικής γιατί εξάντλησε αυτούς με προϋπηρεσία... Τρίτεκνος ήταν αυτός/αυτή στον μηδενικής. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να πάρει μη τρίτεκνο από τον πίνακα μηδενικής.