0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε αυτό είναι το λιγότερο... Με τη μείωση των ωρών του εργαστηρίου στη δευτεροβάθμια χάνονται περισσότερες από 300 θέσεις αναπληρωτών, ενώ με την αλλαγή στο Ολοήμερο χάνονται σύμφωνα με προβλέψεις περισσότερες από 200 θέσεις. Αν δε γίνει κάτι συγκλονιστικό φοβάμαι ότι ΑΝ πάρουν αναπληρωτές φέτος, αυτοί θα είναι ελάχιστοι.
Εννοούσα ότι με την κατάργηση των ωρών του εργαστηρίου στη δευτεροβάθμια πολλοί μόνιμοι θα διατεθούν για συμπλήρωση ωραρίου σε δημοτικά, οπότε θα χαθούν εκεί αρκετές ώρες.
Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο site. Έχω τελιωσει πληροφορικη το 2009 σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρωτηςΑξίζει? Υπάρχει πιθανότητα να με επιλέξουν??
καλησπέρα,ρε παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει:Γιατί φορτώνονται κάθε λίγο και λιγάκι ενημερώσεις στο e-aitisi ενώ στον πίνακα δεν αλλάζει κάτι?? πχ 18/03/2016 ->1148 άτομα 08/04/2016 ->1148 άτομαΥπάρχει περίπτωση να αλλάζουν τα μόρια κάποιου?'Η σειρά κάποιου ατόμου???από την στιγμή που δεν κάνουμε κάποια ενημέρωση-κατάθεση χαρτιών!!!(υπάρχει περίπτωση να κατατεθεί πχ παιδαγωγικό και να το υπολογίζουν εκείνη την στιγμή??)
Η ενημέρωση πινάκων γινεται γιατί πορεί κάποιος να μη δεχτηκε διορισμό και να διαγραφηκε από τους πινακες ή μπορεί να ακύρωσε μονος του την αίτηση για οποιονδήποτε λόγο. Τα μόρια δεν αλλάζουν αλλά αυτα που σου είπα γίνονται και μέσα στη χρονιά.
Και εγώ την ίδια απορία έχω... με βάση τα στοιχεία που δίνει ο vazelos_13 δεν φαίνεται να λείπει κάποιο άτομο από τους πίνακες αρα δεν έχει διαγραφεί κάποιος... μήπως αλλάζουν τα μόρια για κάποιο λόγο?