0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα συμφωνήσω για τον ΑΣΕΠ.αλλα΄δεν είναι νομίζω το ίδιο με το παράδειγμα που αναφέρεις. γιατι εδω υπάρχει ένας νομος που το ίδιο το κρατος δεν εφαρμόζει για διάφορους λόγους και δεν έχει βρει τρόπο να μοντάρει τα πράγματα μεχρι να μπορέσει να τον εφαρμόσει πληρως.κ προσωπικα μπορει να με συμφερει να μενουν ως έχουν τα πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο.γιατι είναι σαν κάποιοι να "τιμωρούνται" που δεν έγραψαν σε εκείνο τον ασεπ για τον α β λόγω.κ δεν είναι ευθύνη τους το ότι δεν έγινε ασεπ. τωρα θα μου πείτε κ τι είναι δίκαιο......τι να πω.....απλά το καταθέτω ως προιον μιας συζήτησης που είχα
anneta,+++++Η επιμόρφωση των δασκάλων σε άλλα αντικείμενα ειδικοτήτων πρέπει να αποσκοπεί αποκλειστικά στην ένταξή τους ως εργαλείων στο γνωστικό τους αντικείμενο. Άλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη.
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!Ξέρουμε τι περίπου πόσους περίπου θα πάρουν φέτος ΠΕ19;Πέρσι μέχρι πού έφτασε η ζήτηση;Ευχαριστώ!
Σιγά μην πληρώσω τους μάγους!Συνολικά πόσους πήραν δηλαδή πέρσι ΠΕ19; Σε ποιο πίνακα δηλαδή;Ένα μπέρδεμα είναι, ούτε στατιστικά δεν μπορούν να βγάλουν. Από το υπουργείο είναι;
Trust no one ο πινακας ειναι εξαιρετικος!!μπραβο!!!χαρα στο κουραγιο σου!!!! Πολυ βοηθητικος!!!μπραβο!
Κατάλοιπο των εποχών που με έπαιρναν στην 13η φάση.
Γιατι υπερβαλλεις τωρα τελευταια σε ολα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; βεβαια το συγκεκριμενο ειναι προσωπικη σου υποθεση.. ...αλλα οι απολυτες δηλωσεις σου λιγες σελιδες πισω οτι δεν θα παρουν πανω απο 200 πληροφορικους ακομα στο λαιμο μου καθονται!