0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!!!Μόλις επικοινώνησα με τηλ. κέντρο Υπουργείου.Εγώ κάλεσα στο: 210 344 2000Με συνδέσανε με κάποια υπάλληλο και στην ερώτησή μου αν έχουν ενημέρωση για αριθμό και ημερομηνία προσλήψεων στην Πληροφορική μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει αλλά σήμερα αναμένεται να γίνουν προσλήψεις ειδικής αγωγής αλλά και ειδικότητες γενικής!Τηλεφωνείτε κι εσείς να μην τους αφήνουμε περιθώρια εφησυχασμού!Πέρυσι είχαν μείνει αρκετά δικά μας κενά όλη τη σχολική χρονιά ακάλυπτα. Να τους ενοχλούμε συνέχεια. Έτσι πρέπει.Οι άλλοι κλάδοι φαίνονται πιο δραστήριοι.Εξάλλου τα δικά μας ψηφαλάκια περιμένουν οι εκάστοτε κυβερνώντες και επηρεάζονται από την κοινή γνώμη. (Νομίζω.)
Καλημερα....νεο απο ποιον!!!!!βλεπεις κανενα ενδιαφερον....στην πε εδω και ενα μηνα εχουμε πληρη ενημερωση απο τους αιρετους...για την ΔΕ σημερα ισως εχουμε προσληψεις και για γενικη....και κανενας δεν ενημερωνει...τελος παντων αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω...γιατι λογω εργασιας δεν εχω και χρονο...
Καλημέρα παιδιά και από εμένα. Πήρα και γω τηλ στο υπουργείο και μίλησα με την εν λόγω κυρία. Της εξέφρασα τα παράπονα μου για τα δραματικά νούμερα προσλήψεων που ακούγονται για τον κλάδο μας φέτος. Μου είπε να μην ακούω τι λένε και ότι ο τελικός αριθμός είναι θέμα πολιτικής απόφασης καθαρά και όχι τόσο κενών. Πρέπει όμως και εσείς να παίρνετε τηλ μου λέει για να ακούγεστε. Καταλαβαίνετε τι γίνεται παιδιά;;Πρέπει από Δευτέρα να πιέσουμε με τηλ. αλλιώς το εισπράττουν ως αδιαφορία και απάθεια και γι'αυτό κόβουν πιστώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εικαστικοί και οι θεατρολόγοι πήραν την μερίδα του λέοντος. Το τηλ.είναι 2103443327.
Πάντως αυτοί που έχουν καλή σειρά στην ειδική αγωγή μάλλον θα έχουν ήδη απενεργοποιήσει την αίτηση της γενικής γιατί αν προηγηθεί η γενική θα μείνουν πίσω στο πίνακα της ειδικής αγωγής.
Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό που λες απλά να σου θυμήσω πως:1) Πολλοί από μας κάνουν μόνο στην ειδική αιτήσεις γιατί εκεί έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι σπίτι τους.2) Με αυτά που ακούγονται μπορεί κάποιος να θεωρεί δύσκολο να δουλέψει στη γενική παρά την καλή θέση στον πίνακα που έχει οπότε του μένει η ειδική και δεν απενεργοποιεί την αίτηση, ώστε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες.3) Πολλά άτομα χρησιμοποιούν την ειδική ώστε να ανέβουν στον πίνακα γενικής και να εδραιωθούν εκεί. Άρα μπορεί να υπάρχουν 1-2 άτομα που θα κάνουν το αντίθετο από αυτό που λες, δηλαδή να απενεργοποιήσουν την αίτηση στην ειδική.4) Μην ξεχνάς πως ο κλάδος μας στην ειδική έχει μικρό ποσοστό προσλήψεων παρά τα κενά. 60-70 σύνολο.
Καλησπέρα, πιστεύω και σε μας πρέπει πρώτα να βγει η ειδική , γιατί καποιοι βρίσκονται και στους 2 πινακες. Οπότε θεωρώ ότι θα αδειάσει λίγο ο πίνακας της γενικής και υπάρχει περίπτωση να φθάσει στο νούμερο μας. Για αυτό πρέπει να πιεσουμε στο υπουργείο ή να μιλήσουμε με κάποιον αιρετό της δευτεροβάθμιας.