0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα διοριστούν και οι 54 (υπάρχει κάπου αυτή η λίστα;); Αν κάποιοι εχουν διοριστεί αλλού ή κάνουν άλλη δουλειά και αρνηθούν; Θα πάρουν απο επιτυχόντες;
54 συνολικά ή 54 ΠΕ19 και 36 ΠΕ20;
http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/24038-proslipseis-parallilis-stiriksis-kai-eidikotiton-stin-peΕνημέρωση από τον αιρετό του ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη:"Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο παιδείας η παράλληλη στήριξη στην ΠΕ θα βγει μετά τις 20 του Σεπτέμβρη.Σε ό,τι αφορά στις προσλήψεις ειδικοτήτων από το ΑΣΕΠ περιμένουν άμεσα τους πίνακες Μουσικής και μόλις ολοκληρωθούν θα γίνουν οι προσλήψεις.Για τις υπόλοιπες ειδικότητες περιμένουν πρώτα να βγουν οι αναθέσεις της β/θμιας και τα πλεονάσματα και μετά θα γίνουν οι προσλήψεις."Μάλιστα. Είναι που μας έλεγε ο Φίλης πως όλοι θα είναι στα σχολεία πριν τον αγιασμό
Κάλυμνος, Λέρος, Ρόδος, Κως, Σύμη και Κάρπαθος
Θα ήθελα να πω κάτι για τα κενά. Είχαν δώσει 260 νομίζω στην αρχή. Αφαιρούμε τους 54 διοριστέους, φτάνουμε στους 206. Κάποια κενά θα τα καλύψουν υπεράριθμοι. Περίπου 200 κενά. Τα κενά βέβαια αυτά, υπολογίζονται σε 12θεσια σχολεία. Οπότε τα πραγματικά κενά για προσλήψεις, είναι περίπου 100. 'Ισως 10-20 κενά στη δευτεροβάθμια. Οπότε 120 - 130 πραγματικά κενά. Μια εκτίμηση.
Καλησπέρα .. Δεν νομίζω πως τα 200 κενά στην ΠΕ θα γίνουν 100 . Η εκτίμησή μου είναι πως συνολικά οι προσλήψεις θα φτάσουν τις 200 με 250 ΠΕ και ΔΕ (πρώτη φάση κάτι πάνω από 100). Εκτιμώ πως τα 200 κενά που έδωσε το υπουργείο είναι και αυτά που πάνω κάτω θα καλυφθούν .Πέρυσι στην ΠΕ τα αντίστοιχα κενά ήταν τα διπλάσια και οι προσλήψεις συνολικά πάνω από 400 . Εαν γίνει αυτό που λες ,τότε θα είναι σφαγή μονομερής για το κλάδο μας , αφού περίπου 2000 λιγότεροι αναπληρωτές θα προσληφθούν φέτος από όλες τις κατηγορίες (πολύ δύσκολο να είναι 300 λιγότερες από τον κλάδο μας ).
Thanx! Σε επόμενες φάσεις πάλι από αυτά δόθηκαν μόνο? Αστυπάλαια, Πάτμος κλπ?