0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ειναι αυτά που γράφετε κάποιοι σοβαρά τώρα?Τι να τρέξουν την ίδια μέρα είναι δίκιο αυτό? δηλαδή εγώ είμαι 120 θέση ας πούμε με παίρνει η αθμια και τον 121 η βθμια .Και επειδή η αθμια τελειώνει 21 και η βθμια 30 αυτός με περνάει του χρόνου εμένα και πολλούς άλλους.Μάγος είσαι ή μπορείς να επιλέξεις και που θα σε πάρουν?Το μοναδικό δικιο θα ήταν να βάζανε το συστημα να τρέξει με ολες τις περιοχές αθμια και βθμια μαζί όμως.Αλλά δυστυχώς το συστημα τρέχει 2 φορές ,μία για αθμια και μία για βθμια.
Δεν το ήξερα αυτό. Είσαι σίγουρος; Τότε τι σκατά καθόμαστε και εναλλάσσουμε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια στις προτιμήσεις μας;
Το μοναδικό δικιο θα ήταν να βάζανε το συστημα να τρέξει με ολες τις περιοχές αθμια και βθμια μαζί όμως.Αλλά δυστυχώς το συστημα τρέχει 2 φορές ,μία για αθμια και μία για βθμια.
Στους πίνακες που έβαλες πουθενά δεν λέει Αθμια και
Γενικά μας συμφέρει όλους οι φάσεις να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερες (δλδ κοντά στο 100% των κενών) και να συμπεριλαμβάνουν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Ακόμα και αν κάποιοι ευνοούνται με τις +10 μέρες τον Ιούνιο. Ο λόγος είναι ότι όσο πιο πολλά άτομα προσλαμβάνονται σε μία φάση, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεθεί ο καθένας στις υψηλότερες επιλογές του. Δυστυχώς, στο παρελθόν έχουμε δει όλα τα άλλα εκτός από αυτό. Πχ. πέρσι στην πρώτη φάση δεν είχαν πάρει στην πρωτοβάθμια Αττική, Δωδεκάνησα και Δυτική Μακεδονία (ή αν θυμάμαι καλά είχαν πάρει ελάχιστα άτομα μέσω ΠΔΕ), επειδή το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που χρησιμοποιούσαν δεν υπολόγιζε αυτές τις περιοχές. Κάτι που δημιούργησε τρομερές αδικίες, εφόσον άτομα που ήταν ψηλά στον πίνακα έτρεχαν επαρχία, ενώ άλλοι που προσλήφθηκαν 10 μέρες μετά πήγαν δίπλα στο σπίτι τους... Τις προηγούμενες χρονιές θυμάμαι να μη προσλαμβάνονται άτομα σε συγκεκριμένες διευθύνσεις στην πρώτη φάση, επειδή (και καλά) δεν είχαν στείλει ακόμα τα κενά... Και αυτό επίσης είχε δημιουργήσει φοβερές αδικίες. Συνεπώς, προσωπικά θα προτιμούσα να περιμένουμε ακόμα κάποιες μέρες, αρκεί η φάση να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και ενιαία.
Λοιπόν παιδιά για να καταλαβαινόμαστε.Επειδή τυχαίνει να ξέρω και το 233 χαχαχα.Το 233 δεν δηλώνει περιοχές αθμιας που έβαλαν οι 327,349,354 κλπ Αυτός είναι και ο λόγος που πήγε σε αυτές τις προσλήψεις στη βθμια.Δηλαδή έτρεξε ο πίνακας για την αθμια δεν ήταν μέσα στις επιλογές της και μετά έτρεξε η βθμια και την πήραν.Αυτό καταλαβαίνω εγώ.