0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σειρά ροής 1 ..... Α/θμια ..... πίνακας αναπληρωτών 41σειρά ροής 2 ..... Α/θμια ..... πίνακας αναπληρωτών 46σειρά ροής 3 ..... Α/θμια ..... πίνακας αναπληρωτών 147σειρά ροής 4 .....
Πάντως και εγώ αυτό γνωρίζω. Ότι είχαν πάρει στην ίδια ροή πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Θυμάμαι που υπήρχε και τότε αντίστοιχη συζήτηση, επειδή είχαν βγάλει ξεχωριστά τους πίνακες και πολλοί είχαν παραξενευτεί που δεν είχαν δει το όνομά τους.
Συνάδελφε voreios, το παραπάνω μήνυμα μου δεν υπάρχει κάπου έγω το εφτιαξα, είδα τους αα ροής της αθμιας (αν προσέξεις σταματάει στο 3 και μετά συνεχίζει από το 8 και συμπλήρωσα τους κενούς αριθμούς με την σειρά από τον πίνακα της βθμιαςο 1ος της βθμιας στο 4, ο 2ος στο 5, ο 3ος στο 6, ο 4ος στο 7, στο 8 όμως επανερχόμαστε στην αθμια.αν το συμπληρώσεις θα δείς ότι βγαίνει ένας ενιαίος πίνακας με διορισμούς που συμφωνούν με την σειρα με βαση τον πίνακα αναπληρωτών.
Σωστά, αυτό εξηγούν και οι συνάδελφοι παραπάνω. Αν πάρει στην ίδια ροή και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια είναι ακόμα καλύτερα και αποφεύγονται οι αδικίες. Και μπορούν να το κάνουν, εφόσον έχει γίνει και στο παρελθόν. Αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση...
Παρατήρηση: Έχω την εντύπωση ότι όταν τρέχει πρώτα για
Κατά τον Κορδή, Τετάρτη ή Πέμπτη -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα έχουμε προσλήψεις στη