0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aκριβως ετσι ειναι.... τα κενα που εχουν δοθει απο πρωτοβαθμιες ειναι 2000....
Αν από τα 2000 καλυφθούν τα 650, αυτό δεν είναι απλά "δε θα καλυφθούν όλα". Ούτε καν τα μισά δε θα καλυφθούν. Έχω την εντύπωση ότι ακόμα περιμένουν από συμπληρώσεις ωραρίων. Θα πάρουν απλά εκεί που είναι ξεκαθαρισμένο λίγο πολύ το τοπίο.
2000 είναι τα συνολικά κενά ειδικοτήτων (και γυμναστικής, μουσικής). Προσλήψεις για γυμναστική και μουσική δε θα γίνουν γιατί δεν είναι έτοιμοι οι πίνακες άρα έτσι κι αλλιώς δε θα καλυφθούν όλα τα κενά. και μια νεότερη ενημέρωση: https://xenesglosses.eu/2016/09/vradaki-proslipsis-tis-defterovathmias-ektos-aprooptou-pote-tha-echoume-nea-fasi/Ίσως και αύριο.
Η κοπέλα που μίλησα εγώ από το γραφείο του Υπουργού μου είπε ότι έχουν πάρει πολλοί τηλέφωνο και αγγλικών και πληροφορικής οπότε θα το μεταφέρουν. Από εκεί και πέρα...
Χαχαχα!Χωρίς σασπένς κάθε χρόνο δε λέει... Λες και δεν έφτανε η μείωση των ωρών. Αγωνία με λαχτάρα.
Πάντως είναι υπέρτατη ξεφτίλα για έναν υπουργό που μας έχει πρήξει μήνες τώρα ότι έχει εξασφαλίσει 20.800 πιστώσεις, να έχει αυτή τη στιγμή σε μια ειδικότητα 200 κενά και να μην τα καλύπτει όλα. Είχε πει ότι θα κρατήσει κάποιες για έκτακτα κενά. Τα κενά υπάρχουν εδώ και τώρα. Αλλά θα μου πεις, να ήταν αυτή η μόνη ξεφτίλα, χαρούμενοι θα ήμασταν...
Έχεις συμπεριλάβει και την μείωση του 4ωρου που φαγαμε χτες? Ειναι γυρω στα 260 ατομα που εξοικονομουν ( Απο πεκαπ fb). Εκτος αν σκεφτονται για καψονι να μας εχουν στην προσωρινή της προσωρινής τοποθέτησης, μέχρι να τοποθετηθούν οι μόνιμοι.