0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Τεχνική των αλγορίθμων"? Τι είναι πάλι τούτο? Το έχεις δει πουθενά σαν ορολογία? "Τεχνικές σχδίασης αλγορίθμων" μήπως? "Αλγοριθμική"?Και την άλλη φορά έλεγες ότι ο (μη) γραμμικός προγραμματισμός έχει άμεση σχέση με τον προγραμματισμό υπολογιστών και ο Προγραμματισμός είναι κλάδος των Μαθηματικών?Έλα πες την αλήθεια. Είναι προφανές ότι δεν είσαι ΠΕ19 και τρολλάρεις...
από που ξεφύτρωσες εσύ πάλι; Το θέμα είναι των ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ; Εσύ είσαι μόνιμος. Δεν γράφεις τίποτα εποικοδομητικό μόνο αντιπαρατίθεσαι. Τα μπογαλάκια σου και δρόμο από το topic. Και παρακαλώ να επέμβουν οι συντονιστές.
Έχουμε καμιά πληροφόρηση για το πότε θα καλέσουν
Πήρα σήμερα στο υπουργείο και ρώτησα για δευτεροβάθμια. Χλωμό στα κοντά. Περιμένουν τις άδειες άνευ αποδοχών για να βρουν κάποιες πιστώσεις. Από αυτές κάποιες λίγες θα δοθούν και για πληροφορική. Αυτά μου είπε η υπάλληλος.
Ωραια λογικη!πηρα αδεια ανευ αποδοχων γιατι δε μου δωσανε αποσπαση για να προσλαβουν εναν αναπληρωτη!ο θανατος σου,η ζωη μου!!!Μπραβο στον κ.ΦΙΛΗ.Παντα τετοια
Έτσι μου είπε συνάδελφε. Εννοείται δε συμφωνώ με αυτή τη λογική!
Κανενας νοημων ανθρωπος δε συμφωνει με αυτην τη λογικη!Μονο το ΥΠΕΠΘ μας αντιμετωπιζει σαν αριθμους και οχι σαν ανθρωπους!!!
Στείλε μας το λινκ με το τόπικ για να το διαβάσουμε για να μη ρωτάμε και ξαναρωτάμε.Δλδ έπαιρνε κανονικά τα μόρια του όποιος δούλευε σε ιδιωτικό αλλά για μια χρονιά δε πήγαινε εκεί που τον έστελνε τοδημόσιο.Τί λες ρε παιδί μου; Μεγαλεία...και έτσι μας βγήκαν μπροστά αυτοί από τα ιδιωτικά;Σε ποια άλλη περίπτωση μετράνε τα μόρια από τα ιδιωτικά;