0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμιάρα αγόρι μου η πολύχρονη πορεία μου εδώ στο φόρουμ έχει δείξει ποια είμαι! Δεν έχω ανάγκη να είμαι συντονίστρια για να έχω την άνεση να σας την πω όποτε θέλω και όπως θέλω! Άλλωστε αν ανοίξεις τα όμορφα μάτια σου πάνω πάνω δείχνει ποιοι είναι οι συντονιστές....Πραγματικά θα ήθελα να έβλεπα το σβησμένο μήνυμα για να απαντούσα ΚΑΙ σε αυτό!Ψαχτείτε αλλού εγώ βρίζω εσείς μπαίνετε όμως στη διαδικασία της κατινιάς και της μικρότητας. Συνεχίστε κ κάντε κ καμιά αναφορά ακόμα....μου αρέσει όμως γιατί τώρα πήρε και ζωή το threed .Trust no one....πες μου ένα μόνο λόγο που είσαι κατά του συλλόγου;Thanks για τον πίνακα (έχουν δημοσιοποιηθεί και αρκετές μας παραιτήσεις αν θες να τις συμπεριλάβεις)
Μάλιστα! Ο προσωρινός αντιπρόεδρος μπορεί να λέει ότι θέλει. Το καταστατικό δεν μπορεί να το αγνοεί. Θα το μελετήσω και θα επανέλθω.
lzdg εκπλάγην, είσαι σίγουρος ότι πόσταρες και δεν το έσβησες κατά λάθος; Δεν έχω δει ποτέ τίποτα να σβήνεται εδώ μέσα.
Και μιας και μιλάτε για το σύλλογο μπορεί κάποιος, αν θέλει, να μου εξηγήσει δύο πράγματα:1) Πόσα από τα μέλη του συλλόγου συμμετείχαν στην προσφυγή που κάναμε;2) Γιατί ο σύλλογος ξεκίνησε από τη δημιουργία ενός άλλου group στο facebook ενώ υπήρχε ήδη ένα group (αυτό από το οποίο ξεκίνησε η προσφυγή); Αν ο πρωταρχικός σκοπός του συλλόγου είναι η συσπείρωση (που αυτός πρέπει να είναι), γιατί να ξεκινά η ίδρυση του από διαίρεση;
Το σβησμένο μήνυμα ήταν απλά ++++++ ως παράθεση σε αυτό της Έφης. Δεν έχεις να απαντήσεις κάτι σε αυτό, εκτός αν το θες πολύ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ Σ
Δηλαδή από χθες προσπαθείς να μας πεις ότι κάποιος σου έσβησε τα ++++++++++++Ε ξανα βάλτα ρε παιδάκι μου!Και όχι στα +++++++ δεν απαντώ!