0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ'εμέ δε θα έπρεπε να είναι ούτε 50-50, ούτε 60-40, ούτε τίποτα. Έπρεπε εξαρχής να μην υπάρχει καμία ποσόστωση. Μόνο τότε θα είχε η σειρά κατάταξης στον πίνακα νόημα. Αυτό θα γίνει από του χρόνου αν γίνει η συγχώνευση, αλλά πλέον ο πίνακας έχει λίγο πολύ διαμορφωθεί. Με αυτό εννοώ ότι ένας ΠΕ20 π.χ. που πριν 6-7 χρόνια είχε μεγάλη προϋπηρεσία, λόγω του 60-40 σιγά σιγά έπεφτε. Αντίστοιχα ένας ΠΕ19 με μικρότερη προϋπηρεσία, σιγά σιγά ανέβαινε.
Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Με ενδεχόμενη αλλαγή στον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών, όποιος και αν είναι αυτός (soft ή ριζική αλλαγή), οι ΠΕ20 (ειδικότητα με 0 επιτυχόντες στον πίνακα αναπληρωτών), με τον παλίο τρόπο 60/40 θα κρατούσαν πάνω-κάτω την σειρά τους, ενώ με την ενοποίηση θα βρεθούν πολύ κάτω στον πίνακα.Δηλαδή, ενώ μέχρι να διαβάσω την είδηση, είχα στο μυαλό μου, ότι κυρίως επηρεάζονται οι ΠΕ19 με την συζήτηση για τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών (επειδή έχουν πολλούς επιτυχόντες σε διάσπαρτες θέσεις στον πίνακα), τώρα βλέπω τους ΠΕ20 να επηρεάζονται περισσότερο.
Ακριβώς. Διαφορετικά η σειρά κατάταξης στο πίνακα δεν εχει νόημα.Επίσης οι πε19 ειναι λιγότεροι έναντι των πε20 και ετςι δουλεύουν οι περισσότεροι πε19.Τη πολυπλοκότητα που αναφέρει ο συνάδελφος δεν τη καταλαβαίνω.Επίσης η είδηση των ενοποιήσεων που επηρεάζει τον πίνακα των πε19-20;Ενοποιημένος ήταν ετσι και αλλιώς, απλώς δεν ίσχυαν τα κριτήρια της ενοποίησης αφου ο τρόπος επιλογής καταργεί την ενοποίηση.
Χαίρετε.. εργάζομαι στο ιδιωτικό τομέα με όχι πολύ καλό μισθό αλλά με προοπτική θετικής εξέλιξης για την ώρα. Μόλις προσλήφθηκα αναπληρώτρια σε περιοχή μακριά από την διαμονή μου.Αξίζει το κόπο πιστεύετε να πάω;
Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις. Το ξέρω βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, ένα από τα λίγα της ζωής μας που μπορεί να μας την αλλάξουν ριζικά. πραγματικά πιστεύεις το καλύτερο θα ήταν να αποφασίσεις/συμβουλευτείς με βάση το τι θα διαβάσεις από τις "συμβουλές" μας, μέσα από το φόρουμ αυτό;Ποιος ξέρει τι ξημερώνει αυριο στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα; Αν το καλοκάρι θα κάνουν ή όχι προσλήψεις και με τι κριτήρια; Η αν η εταιρία σου θα τα πάει πολύ καλά για πολλά χρόνια ή θα κλείσει;(πάντως η μόνη μου συμβουλή - μην αποξενώνεσαι από τα δικά σου άτομα, κράτα τον κύκλο σου, ζήσε και ευχαριστήσου την ζωή σου)
Συγχαρητηρια στους σημερινους διοριστεους!!!!!Trust ....καλη μονιμοτητα!!!!https://xenesglosses.eu/2017/03/nea-apofasi-gia-anaplirosi-theseon-diorismou-ekpedeftikon-apo-asep/
trust και aronioti καλό διορισμό.Εύχομαι να είναι κοντά στον τόπο σας.
Συγχαρητήρια στους διοριστέους!Που και που να μας επισκέφτεστε κα ιστο φόρουμ να μας λέτε τα νέα!