*

Αποστολέας Θέμα: Α φάση αναπληρωτών ΠΕ04  (Αναγνώστηκε 44867 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

adigoni

• Επισκέπτης
Απ: Α φάση αναπληρωτών ΠΕ04
« Απάντηση #168 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:24:55 am »
Το  μόνο που μπορώ να συστήσω  είναι  ψυχραιμία. Για  κάποιο λόγο υπάρχει  καθυστέρηση. Από αύριο θα ξέρουμε  περισσότερα...Κι  αν  απορείτε  για  την  χαλαρότητά  μου , να  σας  πω  ότι 1-2 μέρες (ή και βδομάδα) καθυστέρηση στην αναπλήρωση δεν είναι τίποτα. Πριν λίγες μέρες έχασα το διορισμό εξαιτίας ουρανοκατέβατου  62χρονου φυσιογνώστη που αποφάσισε να ξαναδιοριστεί. Κι  αυτό  όμως  δεν  είναι  τίποτα  μπροστά  σε  σημαντικότερα  πράγματα. Και σε αυτά νιώθω τυχερός...(ΟΚ , έτσι είναι η διάθεσή  μου σήμερα , αύριο μπορεί να βρίζω για την καθυστέρηση!).

αχάααααααααα 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)εγώ θα προκαλέσω την τύχη μου ;D ;D ;D ;D ;Dκαλή δύναμη....υπομονή και από αύριο ταράξτε τους στα τηλέφωνα!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:46:18 »

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:25:04 am »
vasbio λες για εκείνον που έψαχνες πώς γίνεται να έχει πτυχίο απ'το '71; τι εννοείς ξαναδιορίστηκε;
όσον αφορά την ΠΕ

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:35:41 am »
Το  μόνο που μπορώ να συστήσω  είναι  ψυχραιμία. Για  κάποιο λόγο υπάρχει  καθυστέρηση. Από αύριο θα ξέρουμε  περισσότερα...

Σε συγχαιρω για την ψυχραιμια σου, αλλά δεν ειναι για ολους μας τοσο απλά τα πραγματα! Αρχιζουν τα σχολεια τη Δευτερα και για οσους εχουμε οικογενειες που θα τις μετακομισουμε, αυτο σημαινει οτι δεν μπορουμε να στειλουμε τα παιδια στο σχολειο, αλλά πρεπει να παρουμε χαρτιά για μετεγγραφη. Μα τι νομιζουν οτι ειμαστε, ρομπότ που θα ξεκουνηθουμε οποτε τους βιδωσει να μας καλεσουν? Αυτο τα καναμε οσο τα μορια προϋπηρεσιας οδηγουσαν στο διορισμο, αλλά πλεον δεν αξιζουν!

Αν ηταν καθηγητης στο σχολειο που εκανε τετοιο πραγμα κι αφηνε τα παιδια σ'εκκρεμοτητα, θα ειχαν πεσει ολοι οι γονεις να του κανουν αναφορα! Μια δουλεια εχουν να κανουν στο υπουργειο, δεν μπορουν να την κανουν σωστα?

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:42:53 am »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:46:18 »

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:48:38 am »
Utenar κι  εγώ  έχω παιδί , καταλαβαίνω τι λες , είναι πολύ σημαντικό , άλλο  που  επέλεξα  να  μην  μπω σ'  αυτή τη διαδικασία (του να φύγω μακρυά, με κόστος το διορισμό  μου , τουλάχιστο προς το παρόν). Αντ'  αυτού  ¨έλιωσα¨  το  αυτοκίνητο  4  χρόνια (ΟΚ 3 , τον τελευταίο ήμουν σπίτι μου).
Maro  ο φυσιογνώστης με πτυχίο του 71 ήταν πρώην μόνιμος για  9-10 χρόνια , από  εκεί και τα περισσότερα μόριά  του. Αυτό άλλωστε φαίνεται  και  στους  πίνακες  στη  στήλη  "προύπηρεσία ως μόνιμος εκπαιδευτικός".

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:49:18 am »
Δε νομίζω ότι χρειάζεται στρατιά από μέλη για να γίνονται εγκαιρες παρεμβάσεις, έστω με υποβολή ερωτημάτων, ανάδειξη προβλημάτων του κλάδου κλπ., πότε έχει δείξει κινητικότητα και αποτελεσματικότητα σε θέματα που πραγματικά ενδιαφέρουν την κοινότητα των εργαζόμενων βιολόγων η ΠΕ

Αποσυνδεδεμένος GILDA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:57:39 am »
vasbio λες για εκείνον που έψαχνες πώς γίνεται να έχει πτυχίο απ'το '71; τι εννοείς ξαναδιορίστηκε;
όσον αφορά την ΠΕ

Αποσυνδεδεμένος SUNBIRD

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:58:13 am »
Η ερμηνεία για την απουσία ανάγκης βιολόγων δεν υφίσταται ,σύμφωνα με τα οργανικά και λειτουργικά κενά ,για βιολόγους,που έδωσαν οι δευτεροβάθμιες .
Μια λογική θετική εξήγηση, μπορεί να είναι οι συμπληρωματικοί διορισμοί  που ακούγεται ότι θα  γίνουν, να συμπεριλαμβάνουν βιολόγους .
Οι αρνητικές λογικές ερμηνείες που περιγράφονται π.χ. μαγείρεμα θέσεων ,περιοχών, συντεχνιακά και ατομικά συμφέροντα ,σίγουρα δεν τιμούν κανέναν...
Το Υπουργείο έχει την απάντηση και πρέπει να την δώσει ...

Αποσυνδεδεμένος somebody

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:21:20 am »
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δώσανε στους φυσικούς την άγονη γραμμή και οι βιολόγοι θα πάρουν τον αφρό.

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:35:32 am »
Υπάρχει αδιαφάνεια στο σύστημα.
Κενά που δώσανε τα ΠΥΣΔΕ δεν δόθηκαν στην πρώτη φάση. Αυτό δεν είναι κατανοητό απ’ την σκοπιά του αναπληρωτή που μέσα σε τόσες αντικρουόμενες πληροφορίες (δες σκόπιμη παραπληροφόρηση) προσπαθεί να προσγειωθεί κάπου κοντά στην εστία του…
Σίγουρα στο παρασκήνιο πέφτει μαγείρεμα και αυτά που λέει η Διαμάντω για διαφάνεια πόρω απέχουν απ΄ την πραγματικότητα… λόγια για εξωτερική κατανάλωση…

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:05:50 am »
Ρε παιδιά θα βγουν και οι βιολόγοι, μην ανησυχείτε, αύριο-μεθαύριο, δεν είναι δυνατόν να μην πάρουν. Λίγο υπομονή, δεν πιστεύω να πήδηξαν κανένα ή να έδωσαν μόνο σε χημικούς-φυσικούς ως Α ανάθεση τη βιολογία.
Το θεωρώ απίθανο προσωπικά

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 09:27:00 am »
Ρε παιδιά θα βγουν και οι βιολόγοι, μην ανησυχείτε, αύριο-μεθαύριο, δεν είναι δυνατόν να μην πάρουν. Λίγο υπομονή, δεν πιστεύω να πήδηξαν κανένα ή να έδωσαν μόνο σε χημικούς-φυσικούς ως Α ανάθεση τη βιολογία.
Το θεωρώ απίθανο προσωπικά

Απιθανο ειναι σιγουρα, αλλά δεν ειναι αυτο το θεμα, το θεμα ειναι οτι το εχουν παρακανει με την κακομεταχειριση της ειδικοτητας τα τελευταια χρονια. Αυτη τη στιγμη, αν ειχε γινει το ιδιο με Φυσικους ή Χημικους (ειδικα Φυσικους που ειναι και πολυαριθμοι), να εισαι σιγουρος οτι θα ειχε βουιξει το συμπαν και κανενας δε θα ελεγε "ψυχραιμια" ή "μην ανησυχειτε"!!! Και δικαιως!!! Γιατι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Υπαρχουν τοσα οργανικα κενα βιολογων (ασε τα λειτουργικα, διοτι τα περισσοτερα παιδια διοριζονται νεα και παιρνουν αδειες ανατροφης), αλλά παιρνουν 8 ως μονιμους και 100 αναπληρωτες, τους οποιους ουτε καν παιρνουν στην ωρα τους? Και βγαινει κι ο αλλος ο somebody να μας ειρωνευτει οτι θα παρουμε τον αφρο? (ευτυχως που κανενας φυσικος που δουλεψα μαζι του δεν ηταν σαν κι εσενα, somebody - δινεις κακο ονομα στην ειδικοτητα...)

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 09:32:48 am »
Μην ψαρώνεις utenar, ήταν ένα αποτυχημένο αστείο μάλλον από τον Somebody.
Ξέρει κανείς ποιό είναι το τηλ στο Υπουργείο για

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 09:42:41 am »
Για τους διορισμούς Φυσικών (ενοποιημένη)  είναι  το  210 3443072. Δεν ξέρω αν υπάρχει ξεχωριστό τμήμα για  τους  αναπληρωτές. Ενημερώστε στο forum τι σας είπαν. Πάντως πιστεύω ότι υπήρξε κάποια  εμπλοκή για κάποιο λόγο. Το τι και το πώς , δεν  το  ξέρω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)