0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναρωτιέμαι ενώ έχουν κλειδώσει οι πίνακες πως βρέθηκα 4 νούμερα πιο χαμηλά στον καινούργιο πίνακα.. Οι υπόλοιποι μείνατε στα ίδια; Να κάνω ένσταση;
Στον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα και σε άλλο τόπικ αλλά μάλλον δεν ήξερε κανείς να μου απαντήσει. Ελπίζω εδώ να είμαι πιο τυχερή.
Δεν γνωρίζω αν είναι αυτή η περίπτωση, αλλά πριν από αρκετά χρόνια είχα συνδιδάξει σε ιεκ με μια συνταξιούχο του δημοσίου τομέα (από υπουργείο) η οποία μου είχε πει ότι είχε υπάρξει επιτυχούσα σε ένα διαγωνισμό ασεπ εκπαιδευτικών αλλά δεν το αντιλήφθηκε εγκάιρως για να κάνει τα χαρτιά της και να ... διοριστεί Αν μη τι άλλο τώρα πρόσβλεπε να δουλέψει... αναπληρώτρια τουλάχιστο για να μην κάθεται... η καυμένη! Είχε πάρει σύνταξη στα 45 της , ο άντρας της είχε πεθάνει και τα παιδιά και εγγόνια της σε δουλειές και παιδ. σταθμούς ... πώς να περάσει ο χρόνος; Έχουν δικαίωμα προφανώς να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και πίνακες όλοι αυτοί οι πολυσυνταξιούχοι
Θα πάρω στο υπουργείο αύριο αλλά δε τους έχω και πολλή εμπιστοσύνη.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:54:52 pmΘα πάρω στο υπουργείο αύριο αλλά δε τους έχω και πολλή εμπιστοσύνη.και πολύ καλά κάνεις να το ψάξεις όμως και ότι μάθεις πες το κι εδώ, πρέπει να κυκλοφορούν αυτά και ναχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας γιατί παίζονται συνέχεια διάφορα...