*

Αποστολέας Θέμα: Πότε να περιμένουμε την Α' Φάση αναπληρωτών?  (Αναγνώστηκε 12669 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πότε να περιμένουμε την Α' Φάση αναπληρωτών?
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 14, 2011, 04:07:36 pm »
ΜΕ ΣΕΙΡΑ 6ΟΟ ΣΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ.ΤΟΘΕΜΑ ΕΔΩ  ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Συγγνώμη, μη φωνάζεις.Δεν το πρόσεξα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:41:49 »

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 14, 2011, 04:49:46 pm »
Κάθε χρονιά προσλαμβάνονται 2000-2500 αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν τα νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα. Πέρυσι λέγονταν τα ίδια πράγματα και εντέλει όχι μόνο μείωση 50% δεν έγινε αλλά προσελήφθησαν ακόμα περισσότεροι αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Εάν το υπουργείο αποφασίσει να μείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή και των γονέων που δεν έχουν χρήματα για ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Επίσης πολλοί αναπληρωτές νηπιαγωγοί αναπληρώνουν κάθε χρόνο τις ίδιες και τις ίδιες θέσεις στα ίδια σχολεία. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί...τα σχολεία αυτά χρειάζονται μόνιμους διορισμένους νηπιαγωγούς. Θεωρώ πως με αυτές τις ήδη κακιές συνθήκες στα δημόσια νηπιαγωγεία το να μείνουν και κλειστά θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα . Όμως πιστεύω ότι οι προσλήψεις θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και πρόπερσι...οι άνθρωποι που βρίσκονται εώς και το 2000 στον πίνακα έχουν ελπίδες πρόσληψης.Τώρα το πότε θα πληρωθούμε όλοι αυτοί μέσα στη χρονιά είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 14, 2011, 05:21:35 pm »
και περσι για μειωση 70% ελεγαν  :o  :o  :o
δεν τους βγηκαν ομως τα νουμερα οπως δε θα τους βγουν και φετος. και δε χρειαζεσαι ουτε γνωστο στο υπουργειο, ουτε τη Χριστοφιλοπουλου, ουτε και φιλο βουλευτη για να στο πει αυτο! αν εχεις δουλεψει καποια χρονια και ξερεις τι σου γινεται και πως λειτουργει το συστημα μπορεις να το καταλαβεις.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 14, 2011, 07:02:34 pm »
συμφωνώ και'γω οτι ο αριθμός αναπληρωτών θα είναι ο ίδιος με πέρσυ και πιστεύω οτι γύρω στις 13-14 Σεπτεμ.θα παρουσιαστούν οι πρώτοι αναπληρ.που θα είναι και η μεγαλύτερη φουρνιά
δεν θα το κάνει νωρίτερα για να μην τους πληρώνει τζάμπα,όπως είπε κάποιος πιο πάνω
δεν θα το κάνει αργότερα γιατί τα σχολεία θα είναι άδεια και θα κάψει την πρώτη  σχολ. βδομάδα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:41:49 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 14, 2011, 09:58:21 pm »
Κάθε χρονιά προσλαμβάνονται 2000-2500 αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν τα νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα. Πέρυσι λέγονταν τα ίδια πράγματα και εντέλει όχι μόνο μείωση 50% δεν έγινε αλλά προσελήφθησαν ακόμα περισσότεροι αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Εάν το υπουργείο αποφασίσει να μείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή και των γονέων που δεν έχουν χρήματα για ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Επίσης πολλοί αναπληρωτές νηπιαγωγοί αναπληρώνουν κάθε χρόνο τις ίδιες και τις ίδιες θέσεις στα ίδια σχολεία. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί...τα σχολεία αυτά χρειάζονται μόνιμους διορισμένους νηπιαγωγούς. Θεωρώ πως με αυτές τις ήδη κακιές συνθήκες στα δημόσια νηπιαγωγεία το να μείνουν και κλειστά θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα . Όμως πιστεύω ότι οι προσλήψεις θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και πρόπερσι...οι άνθρωποι που βρίσκονται εώς και το 2000 στον πίνακα έχουν ελπίδες πρόσληψης.Τώρα το πότε θα πληρωθούμε όλοι αυτοί μέσα στη χρονιά είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Συμφωνώ. Κι εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν γύρω στη θέση 2000, λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 17, 2011, 06:24:33 pm »
Συμφωνώ. Κι εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν γύρω στη θέση 2000, λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω.
Ki egw sumfwnw

Αποσυνδεδεμένος kkristi

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 17, 2011, 10:08:53 pm »
Τόσους περίπου πιστεύω κ εγώ πως θα πάρουν.. Το θέμα είναι πόσοι θα είναι στην Α Φάση..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 17, 2011, 11:18:23 pm »
Τόσους περίπου πιστεύω κ εγώ πως θα πάρουν.. Το θέμα είναι πόσοι θα είναι στην Α Φάση..
Γύρω στους 1600.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
  • Οτι αξίζει πρέπει να το κυνηγάς!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 17, 2011, 11:33:19 pm »
Αυτα ειναι με την πρωτη φαση μεσα θα ειμαι :P... ;D

Αποσυνδεδεμένος epapan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Έρχονται και καλύτερα. Don't panic!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 18, 2011, 12:22:07 am »
Η πρώτη φάση θα είναι μεγάλη. Τουλάχιστον να μην επαναληφθεί το περσινό χάλι. Αυτή η αναμονή ήταν εκνευριστικότατη. Εγώ ήμουν με την τρίτη φάση και σε σχολείο δίπλα από το σπίτι μου. Φέτος δήλωσα και πάλι μόνο τον Νομό μου. Νομίζω ότι το ξεσπίτωμα δεν αξίζει πλέον.

Αποσυνδεδεμένος MPORELI

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 18, 2011, 12:24:46 am »
σπαστα θα πανε οι φασεις σιγα μην ειναι 1600 η πρωτη μην ανοητευετε...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 18, 2011, 12:32:23 am »
Η πρώτη φάση θα είναι μεγάλη. Τουλάχιστον να μην επαναληφθεί το περσινό χάλι. Αυτή η αναμονή ήταν εκνευριστικότατη. Εγώ ήμουν με την τρίτη φάση και σε σχολείο δίπλα από το σπίτι μου. Φέτος δήλωσα και πάλι μόνο τον Νομό μου. Νομίζω ότι το ξεσπίτωμα δεν αξίζει πλέον.
Το λες αυτό επειδή ξέρεις ότι θα δουλέψεις. Για να δουλέψω εγώ ακόμη και στην Αλβανία ακόμα και στους φούρνους θα πήγαινα έστω και για δύο μήνες. Η δική μου γενιά από τότε που τελειώσαμε τάξη νηπιαγωγείου δεν έχουμε μυρίσει.
σπαστα θα πανε οι φασεις σιγα μην ειναι 1600 η πρωτη μην ανοητευετε...
Διαφωνώ.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 18, 2011, 10:54:05 am »
καλημέρα σας!!!! άντε ξεκινάμε πάλι τα ίδια με τις άλλες χρονιές!! και αυτή η αναμονή είναι ότι χειρότερο..... εύχομαι να καλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερους αναπληρωτές και ΚΟΝΤΑ στα σπίτια μας όλοι!!!!

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 18, 2011, 01:27:28 pm »
Παιδιά και εγώ πιστεύω ότι οι φάσεις θα πάνε σπαστά. Το 1600 είναι όντως πολύ μεγάλο νούμερο για μια φάση μόνο. Προσωπικά πιστεύω ότι η πρώτη φάση για εμάς θα είναι στη χειρότερη περίπτωση 600 με 800 άτομα στην καλύτερη κανά χιλιάρι. Το καλό με εμάς ακόμα είναι ότι είμαστε πρωτοβάθμια και οι γονείς παραπονιουνται και διαμαρτύρονται αν δεν πάει νηπιαγωγός στο σχολείο, οπότε πρέπει να καλύψει κενά αμέσως. Θυμηθείτε γιατί έγινε η β φάση πέρσι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)