0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΕ ΣΕΙΡΑ 6ΟΟ ΣΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ.ΤΟΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
Κάθε χρονιά προσλαμβάνονται 2000-2500 αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν τα νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα. Πέρυσι λέγονταν τα ίδια πράγματα και εντέλει όχι μόνο μείωση 50% δεν έγινε αλλά προσελήφθησαν ακόμα περισσότεροι αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Εάν το υπουργείο αποφασίσει να μείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή και των γονέων που δεν έχουν χρήματα για ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Επίσης πολλοί αναπληρωτές νηπιαγωγοί αναπληρώνουν κάθε χρόνο τις ίδιες και τις ίδιες θέσεις στα ίδια σχολεία. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί...τα σχολεία αυτά χρειάζονται μόνιμους διορισμένους νηπιαγωγούς. Θεωρώ πως με αυτές τις ήδη κακιές συνθήκες στα δημόσια νηπιαγωγεία το να μείνουν και κλειστά θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα . Όμως πιστεύω ότι οι προσλήψεις θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και πρόπερσι...οι άνθρωποι που βρίσκονται εώς και το 2000 στον πίνακα έχουν ελπίδες πρόσληψης.Τώρα το πότε θα πληρωθούμε όλοι αυτοί μέσα στη χρονιά είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Παράθεση από: Deyna στις Αυγούστου 14, 2011, 04:49:46 pmΚάθε χρονιά προσλαμβάνονται 2000-2500 αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν τα νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα. Πέρυσι λέγονταν τα ίδια πράγματα και εντέλει όχι μόνο μείωση 50% δεν έγινε αλλά προσελήφθησαν ακόμα περισσότεροι αναπληρωτές νηπιαγωγοί. Εάν το υπουργείο αποφασίσει να μείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή και των γονέων που δεν έχουν χρήματα για ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Επίσης πολλοί αναπληρωτές νηπιαγωγοί αναπληρώνουν κάθε χρόνο τις ίδιες και τις ίδιες θέσεις στα ίδια σχολεία. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί...τα σχολεία αυτά χρειάζονται μόνιμους διορισμένους νηπιαγωγούς. Θεωρώ πως με αυτές τις ήδη κακιές συνθήκες στα δημόσια νηπιαγωγεία το να μείνουν και κλειστά θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα . Όμως πιστεύω ότι οι προσλήψεις θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και πρόπερσι...οι άνθρωποι που βρίσκονται εώς και το 2000 στον πίνακα έχουν ελπίδες πρόσληψης.Τώρα το πότε θα πληρωθούμε όλοι αυτοί μέσα στη χρονιά είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Συμφωνώ. Κι εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν γύρω στη θέση 2000, λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω.
Τόσους περίπου πιστεύω κ εγώ πως θα πάρουν.. Το θέμα είναι πόσοι θα είναι στην Α Φάση..
Η πρώτη φάση θα είναι μεγάλη. Τουλάχιστον να μην επαναληφθεί το περσινό χάλι. Αυτή η αναμονή ήταν εκνευριστικότατη. Εγώ ήμουν με την τρίτη φάση και σε σχολείο δίπλα από το σπίτι μου. Φέτος δήλωσα και πάλι μόνο τον Νομό μου. Νομίζω ότι το ξεσπίτωμα δεν αξίζει πλέον.
σπαστα θα πανε οι φασεις σιγα μην ειναι 1600 η πρωτη μην ανοητευετε...