0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mariakriti στις Αυγούστου 09, 2011, 09:07:37 pmΣυνάδελφοι κι εγώ έπεσα 28 θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών. Όλοι όσοι πέρασαν μπροστά είναι ειδικές κατηγορίες;;Είναι δυνατόν;;Περνάνε μπροστά και οι πολύτεκνοι ή οι τρίτεκνοι;;Αυτοί που προτάσσονται στον πίνακα αναπληρωτών (όχι όμως και στον διορισμών) είναι με τη σειρά: α.Πολύτεκνοιβ. Οι υποψήφιοι, που πάσχουν από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία ή δρεπανοκυτταρική ή μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία,γ. Όσοι πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας.
Συνάδελφοι κι εγώ έπεσα 28 θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών. Όλοι όσοι πέρασαν μπροστά είναι ειδικές κατηγορίες;;Είναι δυνατόν;;Περνάνε μπροστά και οι πολύτεκνοι ή οι τρίτεκνοι;;
Αν μπορεί ας εξηγήσει κάποιος και σε μας τους καινούργιους και αμύητους, πώς ακριβώς γίνεται η σειρά επιλογής σε σχέση με τους ξεχωριστούς πίνακες Αναπληρωτών και Αναπληρωτών Μηδενικής Προϋπηρεσίας?Τελειώνουν με την κλήση των πρώτων και μετά περνούν στους δεύτερους?Ευχαριστώ
Επίσης στις τεχνικές ειδικότητες οι καινούριες παιδαγωγικές επάρκειες έχουν περαστεί κανονικότατα και στον ενιαίο πίνακα διορισμών
Πάντως στους χημικούς -δεν ξέρω αν το προσέξατε- δεν έχουν προστεθεί τα φετινά μόρια προϋπηρεσίας
Παράθεση από: sta8oukos στις Αυγούστου 09, 2011, 09:14:41 pmΑν μπορεί ας εξηγήσει κάποιος και σε μας τους καινούργιους και αμύητους, πώς ακριβώς γίνεται η σειρά επιλογής σε σχέση με τους ξεχωριστούς πίνακες Αναπληρωτών και Αναπληρωτών Μηδενικής Προϋπηρεσίας?Τελειώνουν με την κλήση των πρώτων και μετά περνούν στους δεύτερους?Ευχαριστώ Φιλαράκι, καλώς όρισες!!!!Χωρίς καμιά διάθεση να σε προσβάλλω, είπες μόλις ανέκδοτο!!!!!Ποτέ δε γίνεται πρόσληψη από τον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας.Πρέπει να δώσεις ΑΣΕΠ και μετά.....Εξηγήσεις αναλυτικές μια άλλη φορά, γιατί τρέχουμε τώρα.....