0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mania1 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:43:15 pm Καλησπέρα και καλό κουράγιο σε όλους. Μπήκα στον πίνακα των αναπληρωτών και είμαι 30 θέσεις πίσω (φιλολόγων). Συνέβη και σε κάποιον άλλο; Ξέρετε γιατί;Και σε μένα ακριβώς το ίδιο, 30 θέσεις κάτω. Γιατί;
Καλησπέρα και καλό κουράγιο σε όλους. Μπήκα στον πίνακα των αναπληρωτών και είμαι 30 θέσεις πίσω (φιλολόγων). Συνέβη και σε κάποιον άλλο; Ξέρετε γιατί;
Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι.Στον πίνακα αναπληρωτών ΠΕ02 βλέπω μια κυρία με προυπηρεσία ιδιωτικού 180 μόρια η οποία δεν ήταν στον περσινό πίνακα.Πώς μπήκε αυτή δεν είπαμε ότι οι πίνακες έχουν κλειδώσει??Και εάν δεν έχουν κλειδώσει ώς προς την εισαγωγή νέων ατόμων γιατί άραγε αυτή δεν ήταν περυσι?
Να΄σαι καλά vjohn με αυτο το F5. Δεν μου εβγαζε πίνακες διορισμών. Ευχαριστω.
Εμένα γιατί εξακολουθεί να μη μου βγάζει πίνακες διορισμών;Πάτησα F5
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:46:10 pmΠαράθεση από: mania1 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:43:15 pm Καλησπέρα και καλό κουράγιο σε όλους. Μπήκα στον πίνακα των αναπληρωτών και είμαι 30 θέσεις πίσω (φιλολόγων). Συνέβη και σε κάποιον άλλο; Ξέρετε γιατί;Και σε μένα ακριβώς το ίδιο, 30 θέσεις κάτω. Γιατί;μπηκαν καποια ατομα απο ιδιωτικά και φυσικάεφόσον πέρυσι δεν απορροφήθηκαν όλοι απο τις ειδικες κατηγορίες (π.χ. πολύτεκνοι) τώρα είναι μπροστά μας πάλι. και γω ήμουν πέρθσι 60+ και τωρα είμαι 90+. λογικά μετά τους διορισμούς θα πέσω καμια δεκαρια θεσεις.
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 09, 2011, 11:51:48 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:46:10 pmΠαράθεση από: mania1 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:43:15 pm Καλησπέρα και καλό κουράγιο σε όλους. Μπήκα στον πίνακα των αναπληρωτών και είμαι 30 θέσεις πίσω (φιλολόγων). Συνέβη και σε κάποιον άλλο; Ξέρετε γιατί;Και σε μένα ακριβώς το ίδιο, 30 θέσεις κάτω. Γιατί;μπηκαν καποια ατομα απο ιδιωτικά και φυσικάεφόσον πέρυσι δεν απορροφήθηκαν όλοι απο τις ειδικες κατηγορίες (π.χ. πολύτεκνοι) τώρα είναι μπροστά μας πάλι. και γω ήμουν πέρθσι 60+ και τωρα είμαι 90+. λογικά μετά τους διορισμούς θα πέσω καμια δεκαρια θεσεις.Γιατί να πέσεις; Μετά τους διορισμούς λογικά θα ανέβουμε πιο ψηλά, αφού θα φύγουν από πάνω μας οι διοριστέοι. Έτσι δεν είναι;
Έχεις απόλυτο δίκιο.Μήπως μπήκαν νέοι πολύτεκνοι;
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 09, 2011, 11:53:47 pmΕμένα γιατί εξακολουθεί να μη μου βγάζει πίνακες διορισμών;Πάτησα F5Ctrl + F5
70 -100 θέσεις βελτίωσης να υπολογίζεται οι φιλολογοι