0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπουργείο Παιδείας: Ο πίνακας του 24μηνου έχει λάθη και θα αναρτηθεί εκ νέουΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΛΑΘΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ.Δ/νση Προσωπικού Δ/θμιας Εκπ/σηςΤμήμα Α'- Διορισμών
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 10, 2011, 01:54:39 pmΥπουργείο Παιδείας: Ο πίνακας του 24μηνου έχει λάθη και θα αναρτηθεί εκ νέουΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΛΑΘΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ.Δ/νση Προσωπικού Δ/θμιας Εκπ/σηςΤμήμα Α'- Διορισμώντο πηραν χαμπαρι? παλι καλα...καλλιο αργα παρα ποτε!
Oι περισσότεροι είμαστε ΠΟΛΛΕΣ θέσεις κάτω...
Γει σου ΚΕΤΣΑΠίτσα είμαι επίσης 40 θέσεις κάτω αλλά είναι ιδιωτικής προϋπηρεσίας οι από πάνω και νέοι τρίτεκνοι .....
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 10, 2011, 02:17:33 pmΓει σου ΚΕΤΣΑΠίτσα είμαι επίσης 40 θέσεις κάτω αλλά είναι ιδιωτικής προϋπηρεσίας οι από πάνω και νέοι τρίτεκνοι .....Γεια σου Αντιγονη!! Κι εσυ 40 θεσεις;; Τι να πω Για διορισμο δεν ελπιζω ουτε στο επομενο αιωνα , η μονη μου ελπιδα για να μην ειμαι ανεργη ειναι η αναπληρωση
Συνάδελφοι καλησπέρα,Έχω μια απορία. Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ χωρίς καμία προυπηρεσία και βρήκα το όνομα μου στον πίνακα των αναπληρωτων, θα έπρεπε να υπάρχει και στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών;Όποιος μπορεί να βοηθήσει..