*

Αποστολέας Θέμα: Προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  (Αναγνώστηκε 79053 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

adigoni

• Επισκέπτης
Απ: Προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
« Απάντηση #364 στις: Αυγούστου 10, 2011, 03:53:38 pm »
Μέσα στο Υπουργείο κάθε ειδικότητα έχει και τον / τους υπεύθυνους υπαλλήλους που βάσει στοιχείων συντάσσουν αυτούς τους πίνακες. Ας μην ξεχνούμε και τον ενδελεχή έλεγχο των κατά τόπους Δ/νσεων - και Γραφείων μέχρι πρότινος ..
Εάν δεν καθίστανται υπεύθυνοι για λάθη και παραλείψεις οι υπάλληλοι, οι καθ' ύλην αρμόδιοι και Προϊστάμενοι των τμημάτων Διορισμών κλπ και εάν δεν ξεκινήσει ο περίφημος καταλογισμός ευθυνών, σαφώς και πρέπει να ανησυχούμε α δ ι α λ λ ε ί π τ ω ς !

Ο κυριούλης μου όμως είναι σωστός στο έργο του....είμαι πεπεισμένη...αλλά για τους άλλους δεν ξέρω......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Αυγούστου 10, 2011, 03:57:06 pm »
επιπτωσεις? τι ειναι αυτο παλι? καινουριο φρουτο? βρε pano μην τα τρομαζεις τα παιδια εκει στο υπουργειο και παθουν κανα ψυχολογικο καλοκαιριατικα!

Υπάρχει ένα ζήτημα με τις προϋπηρεσίες στον ΟΑΕΔ. Από ότι κατάλαβα, αυτές αναγνωρίζονται και καταχωρούνται στον πίνακα αναπληρωτών, όχι όμως στον πίνακα του 24μήνου. Εκεί έγινε το λάθος στον πίνακα του 24μήνου, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα το σύστημα.

πολυ σωστα το ειπες, τουλαχιστον για ΠΕ06

Αφορά και άλλες ειδικότητες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει έλεγχος αυτών των πινάκων, εκτός αν κάνει κάποιος δεξί κλικ στον πίνακα HTML, κάνει "αποθήκευση δεσμού ως" και έπειτα πάει στο αποθηκευμένο αρχείο και το ανοίξει ως αρχείο excel.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Αυγούστου 10, 2011, 03:59:20 pm »
Αφού αναγνωριστούν και διορθωθούν αρκετά λάθη από το υπουργείο, ποιές θα είναι οι επιπτώσεις για τους υπαλλήλους που έκαναν τα λάθη και κυρίως για τους υπεύθυνους και γνώστες  (θα εχουν και επίδομα θέσης στο ενιαίο μισθολόγιο τρομάρα τους...  :P) που έκαναν τους τελικούς ελέγχους συγκρίνοντας τους παλιούς με τους νέους πίνακες;
Αν έχουν υπάρξει παρατυπίες και πλαστογραφίες, θα υπάρξουν μηνύσεις εκ' μέρους του υπουργείου;

Η μήπως υπάρχει και  το "βαθύ  υπουργείο", όπως λέμε "βαθύ ΠΑΣΟΚ"...
Εύστοχες οι παρατηρήσεις σου Πάνο. Και εγώ δεν πιστεύω ότι τα λάθη γίνονται και τόσο τυχαία...

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:04:51 pm »
επιπτωσεις? τι ειναι αυτο παλι? καινουριο φρουτο? βρε pano μην τα τρομαζεις τα παιδια εκει στο υπουργειο και παθουν κανα ψυχολογικο καλοκαιριατικα!

Υπάρχει ένα ζήτημα με τις προϋπηρεσίες στον ΟΑΕΔ. Από ότι κατάλαβα, αυτές αναγνωρίζονται και καταχωρούνται στον πίνακα αναπληρωτών, όχι όμως στον πίνακα του 24μήνου. Εκεί έγινε το λάθος στον πίνακα του 24μήνου, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα το σύστημα.

Αφορά και άλλες ειδικότητες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει έλεγχος αυτών των πινάκων, εκτός αν κάνει κάποιος δεξί κλικ στον πίνακα HTML, κάνει "αποθήκευση δεσμού ως" και έπειτα πάει στο αποθηκευμένο αρχείο και το ανοίξει ως αρχείο excel.

Πωπω ρε Tery, πως θα το κάνουμε αυτό, πολύπλοκο, ένα ψωρο διδακτωρικό πληροφορικής έχουμε, εδώ χρειάζεσαι ..ΕCDL

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:08:24 pm »

Πωπω ρε Tery, πως θα το κάνουμε αυτό, πολύπλοκο, ένα ψωρο διδακτωρικό πληροφορικής έχουμε, εδώ χρειάζεσαι ..ΕCDL

Εσύ μπορεί να το ξέρεις, αλλά υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που δεν το γνωρίζουν και ταλαιπωρούνται. Εξάλλου το συγκεκριμένο topic είναι γενικό, δεν αναφέρεται στους πληροφορικούς που τα παίζουν αυτά στα δάχτυλά τους

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:12:00 pm »
Χμμ...γιατι στον πινακα του ΠΕ06, στις πρωτες θεσεις, ενω ειναι  καποια τα ιδια ατομα με περισυ, ξαφνικα εντελως, εχουν, πχ. μορια τελευταιου ΑΣΕΠ ενω περισυ δεν ειχαν τιποτα,ηταν μηδενικη σχεδον προυπηρεσια; Μας δουλευουν η απλα μας περνανε για ΤΟΣΟ ηλιθιους; Εχει δει κανενας τιποτα παρομοιο σε πινακες αλλων ειδικοτητων;
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:16:46 pm »
Ξέρω πως είμαι εκτός θέματος αλλά θέλω τα φώτα σας! Πώς γίνεται να έχει  κάποιος στον πίνακα αναπληρωτών δασκάλων σειρά 1000+ ενώ στον πίνακα διορισμών να έχει 800+.
Αν είναι πολύ εύκολη η απάντηση μη....βαράτε! ::)  :)
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:21:59 pm »
Ξέρω πως είμαι εκτός θέματος αλλά θέλω τα φώτα σας! Πώς γίνεται να έχει  κάποιος στον πίνακα αναπληρωτών δασκάλων σειρά 1000+ ενώ στον πίνακα διορισμών να έχει 800+.

Στον πίνακα διορισμών δεν μπαίνουν όσοι δεν έχουν προυπηρεσία.
Στον πίνακα αναπληρωτών είναι και όσοι έχουν μόρια μόνο από ΑΣΕΠ.
Οπότε κάποιοι έχουν μόνο ΑΣΕΠ και δεν μπήκαν στον πίνακα διορισμών.
Μήπως είναι αυτό;;; ???

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #372 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:22:10 pm »
Δεν έχει προϋπηρεσία μεγάλη και είναι επιτυχών ΑΣΕΠ.....αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.....

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:22:47 pm »

Ενδεχομένως εκείνος να έχει καθαρές προϋπηρεσίες.
Οι λοιποί που έφυγαν από μπροστά του με μικτές από δυσπρόσιτα για παράδειγμα που δεν υπολογίζονται
στον πίνακα διορισμών θα είναι πιο πίσω ακριβώς επειδή είχαν περισσότερους μήνες μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών.

Επί της ουσίας όμως έπονται εκείνου που έχει σειρά γύρω στο 800 και οι υπηρεσία του σε μήνες ως αναπληρωτή συμπίπτει με την καθαρή.

Σαφέστατα ισχύουν και οι εξηγήσεις που έδωσαν παραπάνω οι συνάδελφοι για τον ΑΣΕΠ, κρίνω η δική τους εξήγηση παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην αναδιάρθρωση των πινάκων. Πόσο πιθανό είναι 200 άτομα συνεχόμενα σε σειρά να έχουν υπηρετήσει σε δυσπρόσιτα; Τσέκαρε τις "γκρίζες ζώνες", φαίνεται και από εκεί  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2011, 04:33:19 pm από cd »
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:25:54 pm »

Ενδεχομένως εκείνος να έχει καθαρές προϋπηρεσίες.
Οι λοιποί που έφυγαν από μπροστά του με μικτές από δυσπρόσιτα για παράδειγμα που δεν υπολογίζονται
στον πίνακα διορισμών θα είναι πιο πίσω ακριβώς επειδή είχαν περισσότερους μήνες μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών.

Επί της ουσίας όμως έπονται εκείνου που έχει σειρά γύρω στο 800.
Bingo!!!!! Αυτό είναι!!! :D
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!! :)
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος margarita111

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:39:08 pm »
Ωραίο χόμπι βρήκα φέτος....συγκριτική μελέτη πινάκων.....να το βάλω στο βιογραφικό μου?

Έψαξα τους πρώτους 200 μπροστά μου 1000-1200+
Ψάχνοντας βρήκα κάποια καινούργια ονόματα στον πίνακα αναπληρωτών : 1043, 1081, 1123, 1212
Να υποθέσω είναι του ΟΑΕΔ?

Μια συνάδελφος στο νούμερο 1059 αύξησε φέτος τα μόρια τής : από 22,346 σε 22,666
Και αυτή ΟΑΕΔ?

Δεν ψάχνω άλλο....απογοητεύτηκα

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #376 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:42:00 pm »
Ανάρτηση διορθωμένων πινάκων 24μήνου. Λόγω σφάλματος στο SW, στους παλιούς πίνακες συμπεριλαμβανόταν λανθασμένα προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση και σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ.

http://www.pde.gr/index.php?page=1682

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Αυγούστου 10, 2011, 05:24:29 pm »
Ή στον πίνακα αναπληρωτών βρίσκονται μπροστά του άτομα με προϋπηρεσία σε δυσπρόσιτα που λογαριάζεται στο διπλάσιο (μόνο για τον πίνακα αναπληρωτών).

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182589
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)