0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επιπτωσεις? τι ειναι αυτο παλι? καινουριο φρουτο? βρε pano μην τα τρομαζεις τα παιδια εκει στο υπουργειο και παθουν κανα ψυχολογικο καλοκαιριατικα!Παράθεση από: Tery στις Αυγούστου 10, 2011, 03:48:14 pmΥπάρχει ένα ζήτημα με τις προϋπηρεσίες στον ΟΑΕΔ. Από ότι κατάλαβα, αυτές αναγνωρίζονται και καταχωρούνται στον πίνακα αναπληρωτών, όχι όμως στον πίνακα του 24μήνου. Εκεί έγινε το λάθος στον πίνακα του 24μήνου, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα το σύστημα.πολυ σωστα το ειπες, τουλαχιστον για ΠΕ06
Υπάρχει ένα ζήτημα με τις προϋπηρεσίες στον ΟΑΕΔ. Από ότι κατάλαβα, αυτές αναγνωρίζονται και καταχωρούνται στον πίνακα αναπληρωτών, όχι όμως στον πίνακα του 24μήνου. Εκεί έγινε το λάθος στον πίνακα του 24μήνου, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα το σύστημα.
Αφού αναγνωριστούν και διορθωθούν αρκετά λάθη από το υπουργείο, ποιές θα είναι οι επιπτώσεις για τους υπαλλήλους που έκαναν τα λάθη και κυρίως για τους υπεύθυνους και γνώστες (θα εχουν και επίδομα θέσης στο ενιαίο μισθολόγιο τρομάρα τους... ) που έκαναν τους τελικούς ελέγχους συγκρίνοντας τους παλιούς με τους νέους πίνακες;Αν έχουν υπάρξει παρατυπίες και πλαστογραφίες, θα υπάρξουν μηνύσεις εκ' μέρους του υπουργείου;Η μήπως υπάρχει και το "βαθύ υπουργείο", όπως λέμε "βαθύ ΠΑΣΟΚ"...
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 10, 2011, 03:51:17 pmεπιπτωσεις? τι ειναι αυτο παλι? καινουριο φρουτο? βρε pano μην τα τρομαζεις τα παιδια εκει στο υπουργειο και παθουν κανα ψυχολογικο καλοκαιριατικα!Παράθεση από: Tery στις Αυγούστου 10, 2011, 03:48:14 pmΥπάρχει ένα ζήτημα με τις προϋπηρεσίες στον ΟΑΕΔ. Από ότι κατάλαβα, αυτές αναγνωρίζονται και καταχωρούνται στον πίνακα αναπληρωτών, όχι όμως στον πίνακα του 24μήνου. Εκεί έγινε το λάθος στον πίνακα του 24μήνου, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα το σύστημα.πολυ σωστα το ειπες, τουλαχιστον για ΠΕ06Αφορά και άλλες ειδικότητες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει έλεγχος αυτών των πινάκων, εκτός αν κάνει κάποιος δεξί κλικ στον πίνακα HTML, κάνει "αποθήκευση δεσμού ως" και έπειτα πάει στο αποθηκευμένο αρχείο και το ανοίξει ως αρχείο excel.
Παράθεση από: Tery στις Αυγούστου 10, 2011, 03:57:06 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 10, 2011, 03:51:17 pmεπιπτωσεις? τι ειναι αυτο παλι? καινουριο φρουτο? βρε pano μην τα τρομαζεις τα παιδια εκει στο υπουργειο και παθουν κανα ψυχολογικο καλοκαιριατικα!Παράθεση από: Tery στις Αυγούστου 10, 2011, 03:48:14 pmΥπάρχει ένα ζήτημα με τις προϋπηρεσίες στον ΟΑΕΔ. Από ότι κατάλαβα, αυτές αναγνωρίζονται και καταχωρούνται στον πίνακα αναπληρωτών, όχι όμως στον πίνακα του 24μήνου. Εκεί έγινε το λάθος στον πίνακα του 24μήνου, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα το σύστημα.πολυ σωστα το ειπες, τουλαχιστον για ΠΕ06Αφορά και άλλες ειδικότητες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει έλεγχος αυτών των πινάκων, εκτός αν κάνει κάποιος δεξί κλικ στον πίνακα HTML, κάνει "αποθήκευση δεσμού ως" και έπειτα πάει στο αποθηκευμένο αρχείο και το ανοίξει ως αρχείο excel.Πωπω ρε Tery, πως θα το κάνουμε αυτό, πολύπλοκο, ένα ψωρο διδακτωρικό πληροφορικής έχουμε, εδώ χρειάζεσαι ..ΕCDL
Ξέρω πως είμαι εκτός θέματος αλλά θέλω τα φώτα σας! Πώς γίνεται να έχει κάποιος στον πίνακα αναπληρωτών δασκάλων σειρά 1000+ ενώ στον πίνακα διορισμών να έχει 800+. Αν είναι πολύ εύκολη η απάντηση μη....βαράτε!
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 10, 2011, 04:16:46 pmΞέρω πως είμαι εκτός θέματος αλλά θέλω τα φώτα σας! Πώς γίνεται να έχει κάποιος στον πίνακα αναπληρωτών δασκάλων σειρά 1000+ ενώ στον πίνακα διορισμών να έχει 800+. Αν είναι πολύ εύκολη η απάντηση μη....βαράτε! Ενδεχομένως εκείνος να έχει καθαρές προϋπηρεσίες. Οι λοιποί που έφυγαν από μπροστά του με μικτές από δυσπρόσιτα για παράδειγμα που δεν υπολογίζονται στον πίνακα διορισμών θα είναι πιο πίσω ακριβώς επειδή είχαν περισσότερους μήνες μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών.Επί της ουσίας όμως έπονται εκείνου που έχει σειρά γύρω στο 800.