0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 10, 2011, 07:05:31 pmΚαλα εγω βαρεθηκα.5 χρονια τωρα στον πινακα ανπληρωσης αντι να πηγαινω προς τα πανω παω προς τα κατω.Που στο διαολο βρισκονται ολοι αυτοι.40 θεσεις κατω με τους πινακες κλειδωμενους , το κερατο μου πια !Και ενταξει μας πετανε ενα ιδιωτικη προυπηρεσια και ειδικες κατηγοριες , εγω πως να μαι σιγουρος; Τουλαχιστον τα λαμογια μαζευτηκαν στον πινακα του 24 μηνου , με τοσα λιγα ατομα σε αυτους τους πινακες δεν τους περασε η λαμογια.Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για τους διάφορους τρόπους θεμιτούς ή μη που αποκτά κάποιος προυπηρεσία αλλα σαν έμπειρο μέλος του forum δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζεις "λαμόγια'' συναδέλφους με 2 ή 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και με πραγματική προυπηρεσία σε δημόσιο σχολείο...
Καλα εγω βαρεθηκα.5 χρονια τωρα στον πινακα ανπληρωσης αντι να πηγαινω προς τα πανω παω προς τα κατω.Που στο διαολο βρισκονται ολοι αυτοι.40 θεσεις κατω με τους πινακες κλειδωμενους , το κερατο μου πια !Και ενταξει μας πετανε ενα ιδιωτικη προυπηρεσια και ειδικες κατηγοριες , εγω πως να μαι σιγουρος; Τουλαχιστον τα λαμογια μαζευτηκαν στον πινακα του 24 μηνου , με τοσα λιγα ατομα σε αυτους τους πινακες δεν τους περασε η λαμογια.
Παράθεση από: Physicalit στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:42 pmΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 10, 2011, 07:05:31 pmΚαλα εγω βαρεθηκα.5 χρονια τωρα στον πινακα ανπληρωσης αντι να πηγαινω προς τα πανω παω προς τα κατω.Που στο διαολο βρισκονται ολοι αυτοι.40 θεσεις κατω με τους πινακες κλειδωμενους , το κερατο μου πια !Και ενταξει μας πετανε ενα ιδιωτικη προυπηρεσια και ειδικες κατηγοριες , εγω πως να μαι σιγουρος; Τουλαχιστον τα λαμογια μαζευτηκαν στον πινακα του 24 μηνου , με τοσα λιγα ατομα σε αυτους τους πινακες δεν τους περασε η λαμογια.Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για τους διάφορους τρόπους θεμιτούς ή μη που αποκτά κάποιος προυπηρεσία αλλα σαν έμπειρο μέλος του forum δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζεις "λαμόγια'' συναδέλφους με 2 ή 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και με πραγματική προυπηρεσία σε δημόσιο σχολείο...Νομίζω ότι κατάλαβες λάθος, συνάδελφε Physicalit.Γράφει: "Τουλαχιστον τα λαμογια μαζευτηκαν στον πινακα του 24 μηνου , με τοσα λιγα ατομα σε αυτους τους πινακες δεν τους περασε η λαμογια."Εγώ το καταλαβαίνω έτσι: "Τουλαχιστον τα λαμογια μαζευτηκαν από τον πίνακα του 24 μηνου κ δεν μπήκαν σ' αυτόν. Με τοσα λιγα ατομα σε αυτους τους πινακες, δεν τους περασε η λαμογια (φαίνεται αμέσως σε σύγκριση με τον περσινό ποιος παρατυπεί)."
αλήθεια γιατί να μετρήσει η προϋπηρεσία από τα ιδιωτικά σχολεία που αποκτήθηκε κατά το 2010-2011;άρθρο 9 ''μεταβατικές διατάξεις'', παράγραφος 7, του νόμου 3848 ΦΕΚ 71 /2010 σελ. 1443, εμείς των δημοσίων σχολείων που δουλέψαμε και σε δυσπρόσιτα στο πηγάδι κατουρήσαμε, και συγγνώμη για την έκφραση, μα νιώθω να μας εμπαίζουν. Και στη τελική ο νόμος μπορεί να είναι νόμος μα αν καταστρατηγεί τις αρχές της ισονομίας υπάρχουν και τα διοικητικά δικαστήρια και το Συμβούλιο Επικρατείας που τα ακυρώνει... Ήδη ετοιμάζεται προσφυγή για να σταματήσουν οι διάφοροι άλεξιπτωτιστές.
και οδοιπόροι
Το θέμα έχει συζητηθεί παρα πολλες φορες.Σε κανέναν ιδιωτικό δεν μετρησε καμία προϋπηρεσια φετος.
μια ερωτηση παιδια?μπορω να κανω ενσταση γισ ενα στομο που εχω αμφιβολιες?ή γινεται να κανω ενσταση μονο ως προς τα δικα μου μορια?οποιος ξερει ας μου απαντησει.ευχαριστω!