0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aroniotis στις Αυγούστου 10, 2011, 03:55:24 pmΠαράθεση από: sotiria87 στις Αυγούστου 10, 2011, 03:37:46 pmΠαράθεση από: teti86 στις Αυγούστου 10, 2011, 02:01:43 pmΔυστυχώς όχι, τα μόρια προϋπηρεσίας δεν μετράνε από πέρυσι..Την προηγούμενη χρονιά είχα δεί το εξής κορυφαίο, άτομο που είχε πάρει πτυχίο Μαιο του 2010 μπήκε με 0,10 μόρια στους πίνακες 2010-2011!!!! Επίσης, δεν είχε πάει στρατό!!!! Ευτυχώς στην πρώτη ανανέωση που έγινε μπήκε στο τέλος του πίνακα λόγο στρατού πάντα..! Τα σχόλια δικά σας..!!!!Δηλαδή μόρια πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος?? Από ασεπ μόνο??Τελειώσαν τα μόρια προϋπηρεσίας με τον περυσινό νόμο! Πλέον μόνο για τα χρήματα δουλεύει κάποιος αναπληρωτής, δεν έχει κανένα όφελος στα μόρια. Και μη μου πει κανείς ότι σε περίπτωση επιτυχίας στον ΑΣΕΠ θα μετράνε κάποια ψίχουλα στα μόρια... Φαντάσου ότι ένα περισσότερο σωστό multiple choice σου μετράει όσο προϋπηρεσία ενός χρόνου!κοίταξε είναι ψίχουλα για λίγους μήνες προυπηρεσίας. μετά αρχίζει να έχει ενδιαφέρον. αν έχει κάποιος 40 μήνες είναι νομίζω γύρω στα 9 μόρια. δεν είναι και άσχημα. μπορούν με ένα καλό βαθμό στον ασεπ να κάνουν τη διαφορά. Τώρα το πως τα μαζεύεις τα 40 μόρια είναι άλλη υπόθεση. Για κάποιον που ξεκινάει τώρα είναι άπιαστο όνειρο. για κάποιον που έχει ήδη 20-30 μόρια είναι σχετικά εύκολο.
Παράθεση από: sotiria87 στις Αυγούστου 10, 2011, 03:37:46 pmΠαράθεση από: teti86 στις Αυγούστου 10, 2011, 02:01:43 pmΔυστυχώς όχι, τα μόρια προϋπηρεσίας δεν μετράνε από πέρυσι..Την προηγούμενη χρονιά είχα δεί το εξής κορυφαίο, άτομο που είχε πάρει πτυχίο Μαιο του 2010 μπήκε με 0,10 μόρια στους πίνακες 2010-2011!!!! Επίσης, δεν είχε πάει στρατό!!!! Ευτυχώς στην πρώτη ανανέωση που έγινε μπήκε στο τέλος του πίνακα λόγο στρατού πάντα..! Τα σχόλια δικά σας..!!!!Δηλαδή μόρια πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος?? Από ασεπ μόνο??Τελειώσαν τα μόρια προϋπηρεσίας με τον περυσινό νόμο! Πλέον μόνο για τα χρήματα δουλεύει κάποιος αναπληρωτής, δεν έχει κανένα όφελος στα μόρια. Και μη μου πει κανείς ότι σε περίπτωση επιτυχίας στον ΑΣΕΠ θα μετράνε κάποια ψίχουλα στα μόρια... Φαντάσου ότι ένα περισσότερο σωστό multiple choice σου μετράει όσο προϋπηρεσία ενός χρόνου!
Παράθεση από: teti86 στις Αυγούστου 10, 2011, 02:01:43 pmΔυστυχώς όχι, τα μόρια προϋπηρεσίας δεν μετράνε από πέρυσι..Την προηγούμενη χρονιά είχα δεί το εξής κορυφαίο, άτομο που είχε πάρει πτυχίο Μαιο του 2010 μπήκε με 0,10 μόρια στους πίνακες 2010-2011!!!! Επίσης, δεν είχε πάει στρατό!!!! Ευτυχώς στην πρώτη ανανέωση που έγινε μπήκε στο τέλος του πίνακα λόγο στρατού πάντα..! Τα σχόλια δικά σας..!!!!Δηλαδή μόρια πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος?? Από ασεπ μόνο??
Δυστυχώς όχι, τα μόρια προϋπηρεσίας δεν μετράνε από πέρυσι..Την προηγούμενη χρονιά είχα δεί το εξής κορυφαίο, άτομο που είχε πάρει πτυχίο Μαιο του 2010 μπήκε με 0,10 μόρια στους πίνακες 2010-2011!!!! Επίσης, δεν είχε πάει στρατό!!!! Ευτυχώς στην πρώτη ανανέωση που έγινε μπήκε στο τέλος του πίνακα λόγο στρατού πάντα..! Τα σχόλια δικά σας..!!!!
Παράθεση από: ekalaitz στις Αυγούστου 10, 2011, 07:23:45 pmΠαράθεση από: aroniotis στις Αυγούστου 10, 2011, 03:55:24 pmΠαράθεση από: sotiria87 στις Αυγούστου 10, 2011, 03:37:46 pmΠαράθεση από: teti86 στις Αυγούστου 10, 2011, 02:01:43 pmΔυστυχώς όχι, τα μόρια προϋπηρεσίας δεν μετράνε από πέρυσι..Την προηγούμενη χρονιά είχα δεί το εξής κορυφαίο, άτομο που είχε πάρει πτυχίο Μαιο του 2010 μπήκε με 0,10 μόρια στους πίνακες 2010-2011!!!! Επίσης, δεν είχε πάει στρατό!!!! Ευτυχώς στην πρώτη ανανέωση που έγινε μπήκε στο τέλος του πίνακα λόγο στρατού πάντα..! Τα σχόλια δικά σας..!!!!Δηλαδή μόρια πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος?? Από ασεπ μόνο??Τελειώσαν τα μόρια προϋπηρεσίας με τον περυσινό νόμο! Πλέον μόνο για τα χρήματα δουλεύει κάποιος αναπληρωτής, δεν έχει κανένα όφελος στα μόρια. Και μη μου πει κανείς ότι σε περίπτωση επιτυχίας στον ΑΣΕΠ θα μετράνε κάποια ψίχουλα στα μόρια... Φαντάσου ότι ένα περισσότερο σωστό multiple choice σου μετράει όσο προϋπηρεσία ενός χρόνου!κοίταξε είναι ψίχουλα για λίγους μήνες προυπηρεσίας. μετά αρχίζει να έχει ενδιαφέρον. αν έχει κάποιος 40 μήνες είναι νομίζω γύρω στα 9 μόρια. δεν είναι και άσχημα. μπορούν με ένα καλό βαθμό στον ασεπ να κάνουν τη διαφορά. Τώρα το πως τα μαζεύεις τα 40 μόρια είναι άλλη υπόθεση. Για κάποιον που ξεκινάει τώρα είναι άπιαστο όνειρο. για κάποιον που έχει ήδη 20-30 μόρια είναι σχετικά εύκολο. Ναι αλλά παλιά οι 40 μήνες ήταν 40 μόρια! Άρα, τι λέμε τώρα
Εγώ ήμουν στην 3η θέση στους ΠΕ19 για διορισμό και τώρα είμαι στη 13η.... Με πέρασαν αυτοί που πήραν φέτος παιδαγωγική κατάρτιση, ενώ έπρεπε να είμαι διορισμένη από πέρυσι!!!
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να ρωτήσω τι θα γίνει με εμας? Ποιοι είναι τελικά το 40% που θα διοριζόταν από πέρυσι και γιατί άλλαξε φέτος?
Παιδιά εγώ έκανα κανονικά την αίτηση και δεν είμαι σε κανένα πινάκα ούτε και σε αυτόν μα την μηδενική προϋπηρεσία τι έγινε??ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ?
συγνωμη ρε παιδια αλλα μια απορία εχω....πως γινεται να λεμε πινακας αναπληρωτων 2011-2012 κ να μην εμφανιζεται πουθενα η προυπηρεσια της προηγουμενης σχολικης χρονιάς;;;Εχει μεχρι 2009-2010.Τα μορια της περιοδου 2010-2011 δεν μπηκαν ακομη;;;Εκτος κ αν ειμαι εκτος τοπου κ χρονου...Παρακαλω ας με διαφωτισει καποιος!
3. Οι φετινοί πίνακες είναι εδώ http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_2011/PE19.00_g.html.gz
Παράθεση από: mpontler στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 10:00:02 amσυγνωμη ρε παιδια αλλα μια απορία εχω....πως γινεται να λεμε πινακας αναπληρωτων 2011-2012 κ να μην εμφανιζεται πουθενα η προυπηρεσια της προηγουμενης σχολικης χρονιάς;;;Εχει μεχρι 2009-2010.Τα μορια της περιοδου 2010-2011 δεν μπηκαν ακομη;;;Εκτος κ αν ειμαι εκτος τοπου κ χρονου...Παρακαλω ας με διαφωτισει καποιος!Νομίζω ότι η προϋπηρεσία μετρούσε μέχρι 30/06/2010 οπότε δε θα μετρήσουν μόρια για την περίοδο 2010/11 και τις επόμενες. Αν ξέρει κάποιος με περισσότερη σιγουριά, ας το επιβεβαιώσει κι αυτός.