0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκανα και ένα τηλέφωνο στο υπουργείο. Η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι στο 24μηνο έχουν περαστεί κατά λάθος (!) σε κάποιους συναδέλφους προυπηρεσίες και από ΟΑΕΔ. Μου διευκρίνισε ότι θα διορθωθούν από το σύστημα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για ένσταση.
σε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.
Παράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 12:16:25 pmσε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.καλημερα και απο εμενα!Μολις γυρισα απο τη δευτεροβαθμια, εκανα ενσταση για 2 ατομα τα οποια εμφανιζονται στον πινακα αναπληρωτων με αλλο αριθμο μοριων φετος, μεγαλυτερο απο αυτον που ειχανε περυσι. Οταν κατεθεσα την αιτηση, ο υπαλληλος δεν με ρωτησε αν επηρεαζεται η θεση μου - βασικα δε με ρωτησε τοποτα- με το ζορι μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και εφυγα. Ελπιζω τουλαχιστον να μη βαρεθει να τη στειλει στο υπουργειο
Παράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 10, 2011, 01:30:03 pmΠαράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 12:16:25 pmσε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.καλημερα και απο εμενα!Μολις γυρισα απο τη δευτεροβαθμια, εκανα ενσταση για 2 ατομα τα οποια εμφανιζονται στον πινακα αναπληρωτων με αλλο αριθμο μοριων φετος, μεγαλυτερο απο αυτον που ειχανε περυσι. Οταν κατεθεσα την αιτηση, ο υπαλληλος δεν με ρωτησε αν επηρεαζεται η θεση μου - βασικα δε με ρωτησε τοποτα- με το ζορι μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και εφυγα. Ελπιζω τουλαχιστον να μη βαρεθει να τη στειλει στο υπουργειο Ζητάς να επανεξεταστούν τα στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων;